biktim yasamaktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
bende 9.sınıfta hemen bi kıza tutuldum 1yıl çok sevdim ikinci yıl açıldım ona ama beni oyalıyodu.şimdi lise üçteyim unuttum hepsini o yoluna ben yoluna en iyisi ünide bulmak derslerim o kız yüzünden 90 dan 70 e düşmüştü ama bu yıl uçuruyoruz dersleri boşver kızları bea =)

Bence kendini öldürmen en mantıklısı. Banada geçenlerde aynısı olmuştu kendimi öldürmüştüm iyileştim Tavsiye ederim

Zehirle dostum bu zihniyetle gidersen bosa oksijen harcama...

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
aslında bı psikologla gorusmek en iyisi bi gorisim bari bi psikologla

Ne psikoloğu yaw en iyisi kendisini gebertisn tırın altına felan atsın psikolog bi işe yaramıyor. Kendini öldürmek en iyisi ben denedim bütün derdim tasam silindi gitti.

alaStar

Üye
Ne psikoloğu yaw en iyisi kendisini gebertisn tırın altına felan atsın psikolog bi işe yaramıyor. Kendini öldürmek en iyisi ben denedim bütün derdim tasam silindi gitti.

Bencede öldürsün pıçaklasın ama son bi kez işler güçleri izlesin

hançer

Üye
bıra bu işleri bende eskiden oyle düşünüyordum ama şimdi yeni sevgili ariyorum kízmi yok dunyada aga

bu konuyu yer imlerine kaydet ilerde bakıp gülersin

seni pıçaklamak lazım

Lumia920

Üye

kardeşim hiçbirseye değmez yemin ediyorum annene bile.Allahu teale sana uygun görüp o canı verdi ki sen ibadet edesin vatana millete ailene yararlı biri olasın.Senin yaptığın şuan Allahu Tealeye karşı isyan ediyorsun.Bir kız için değmez 1yıl geçer unutmazsın 2yıl geçer unutmazsın ama birkaç yıl geçer gülersin kendi kendine .Sen Allahu tealeye ibadetini sürdür ki o da sana en hayırlısını versin.Allah yardımcın olsun.Şimdi sıkıntıda isen bi fatiha oku bi namazını kıl yaşamayı işte o zaman anlarsın.

acuxx

Üye
seni pıçaklamak lazım

Adam doğru söylüyo son kısım hariç

Kardeşim ben geçen sene senin gibiydim. Şinci ilk gızı unut sonra onla ilgili hiç pişey yapma mesaj atma yüzüne bakma arama yane kız yokmuş gibi davran
Sonra bi gız bul güzel olmasada olur onla 1 ay çık sonra ayrıl sonra bi tene gız bul ayrıl sonra çok güzel bi gız bul bundan ayrılma
Bu süre zarfında kızı unutmuş olucaksın. Denenmiştir kesin sonuç alırsın sonunda kız bana aşık oldu yani kızı köpek ettim.
Dünya tersine döndü
Unutma artis cool ol bi tarzın olsun

Önce tuz ruhunu çay bardağa koy. Karşına senin kızın fotosunu koy.ardından bardağı dik kafaya ve son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...