Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BIKTIM BU "süresi geçmiş sertifika" uyarısından
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moonstar1978
Üye
Konu Sahibi
BIKTIM BU "süresi geçmiş sertifika" uyarısından
arkadaşlar nasıl kutulucam ben bu uyarıdan yaff.adam akıllı uygumala yükleyemiyorum.yardım lütfen.
bomemunzur62
Üye
Arkdasim programi telefona yuklemeden önce telefonun tarihini 05 05 2005 e al.programı yukle sonra tekrar tarıhını guncelle...ben bu yöntemi temalarda deniyorum ve oluyor
moonstar1978
Üye
Konu Sahibi
peki güzel insan bunu nasıl yapcam.yani tarihi nasıl geri alcam
Arkdasım yaw normal telefonlarda SAAT TARIH bölümü varya ordan tarıhı gerıye al.programı yukle sonra tekrar normal yap tarıhı
moonstar1978
Üye
Konu Sahibi
OKE ARKADAŞLAR OLAY ÇÖZÜLDÜ.YAHU BEN DE BİLİYORUM ORADAN TARİHİ GERİ ALMAYIDA BEN YAZILIMSAL Bİ KOMUT GİTMEK LAZIM DİYE ÜDŞÜNDÜM.YANİ BU KADARDA BASİT BEKLEMİYORDUM İŞİN ASLI.BAŞ AĞRITTIM ÖZÜR ARKADAŞLAR.
ya git çok basitt hack yöntemleri var resimli felan hemen hallet olmadı helloox programı herşeyi hallediyor.Yani hack dediğim telefonun güvenliğini kırıyor sistem dosyalarına erişimi felan açıyor
arven_005
Üye
tarihi geri almak sıkıcı bi yöntem telefonu hacklersen sertifika sorunu almazsın bi daha
rıcky
Üye
senin sorununu cozdum
bypashal
Üye
kardeş çk saul artık herşey yükleniyor tele
phoenixugur
Üye
2008 aralık cıkımlı telefon 2005 nası ayarlıcam tarih en aşa 2008 oluyo