Bıktım! Bıktım! Yeter ya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bıktım! Bıktım! Yeter ya!
Konu yanlış anlaşılmalar doğurabileceğinden tarafımca kapatılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

zonewars77

zonewars77

Üye
vov.

anılbaran

anılbaran

Üye
sen mi ben mi ? Onlarda n günde en az 3 defa mesaj geliyor . Sen fw yapıyomuşun diye mesaj bi başlıyo nereye giderse . Şuan cevaplamadıgım bügün 8 adet mesaj var düşün. +2 kişye fw atcam yarın .Uygun bi zaman da cevap vercem mecbur kimseyi yolda bırakmak istemem tabi . Şuan seni en iyi ben anlıyom :oke: konularda cevap alamayan bana geliyor ben aylardır alıştım bu duruma

• Beğen
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Allah sabır versin ama bu konuyla birlikte yardım isteyenlerin azalacağını sanmıyorum pek :)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sen mi ben mi ? Onlarda n günde en az 3 defa mesaj geliyor . Sen fw yapıyomuşun diye mesaj bi başlıyo nereye giderse . Şuan cevaplamadıgım bügün 8 adet mesaj var düşün. +2 kişye fw atcam yarın .Uygun bi zaman da cevap vercem mecbur kimseyi yolda bırakmak istemem tabi . Şuan seni en iyi ben anlıyom :oke: konularda cevap alamayan bana geliyor ben aylardır alıştım bu duruma

Sende bıktın bunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Ben sana özelden destek verme demiştim. Ama senin niyetin iyi. O yüzden senin kararın buna da saygılıyım tabi :) Bende yardım etmek isterim tabi. Ama boş vakitte ve yardım destek bölümündeki konulara.

Allah sabır versin ama bu konuyla birlikte yardım isteyenlerin azalacağını sanmıyorum pek :)

Destek konularının azalmasını istemiyoruz, yerli yerinde bu konuları açmaları yeterli zaten. Adam armut konusuna mahmut cevabı yazıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve CryDaqqeR
mstf_l

mstf_l

Üye
neler var neler

everest22

everest22

Üye
Furkan abi, benim asıl soru amacım C5-03 için cfw çıkarıcakmısınız'dı ama sen sadece yarısını kesip almışsın. Herkese cevap verdin bir tek bana cevap vermedin. Şimdiye kadar yaptığın tüm cfwleri eski 5800'ımda denemiştim ve C5-03 var elimde, ona göre cfw yapacakmısın diye sordum keşke sormasaydım.

anılbaran

anılbaran

Üye
Sende bıktın bunu çok iyi tahmin edebiliyorum. Ben sana özelden destek verme demiştim. Ama senin niyetin iyi. O yüzden senin kararın buna da saygılıyım tabi :) Bende yardım etmek isterim tabi. Ama boş vakitte ve yardım destek bölümündeki konulara.

Destek konularının azalmasını istemiyoruz, yerli yerinde bu konuları açmaları yeterli zaten. Adam armut konusuna mahmut cevabı yazıyor :)
bu ara destek konularına cevap yazmıyom pek zamanım yok yogunum :) ama nasıl oluyosa beni buluyor bi şekilde :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sakin ol Furkan. Bu konuyu şikayet et ve sildir kendi rızanla. Sonra gel birlikte konuşalım.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
forumum genel bir temizliğe artık ihtiyacı var kimse araştırma yapmadan konu acıyor cep telefonları karşılaştırmalarina girin aynı konudan en az 10 tane var bunları neden yazdım bilmiyorum :):)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
böyle şeyler çok oluyor. Sabret sabret nereye kadar :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu forumda tartışma ortamı oluşturmaya çok müsait olduğu için tarafımca kilitlenmiştir.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...