DYNAMIXX
Üye
-
Konu Sahibi
-
ozamn biz 3310 alıp kullanalımbak bu sefer turkcell masum
Peki bu sorunun genel çözümü yok mu ? Adam nete mesela 0.face için girecek ama alttaki uygulamalarda interneti kullancak o zaman ne yapcak ?
arka lan verileri kapalı ama wlandan markete girince arka plan verilerini açmanı istio işte saçma ben net ayarlarını sildim şimdilik istesede bağlanamaz haklısınız turkceln suçu yokvalla hocam interneti açınca arka plan verileride devreye girer bildiğim kadarıyla. ben hiç girmiyorum telden internete arkaplan verileri kapalı. senin dediğin gibi bir yöntem varmı bilmiyorum ama en güzeli paket satın almak olacak.
arka lan verileri kapalı ama wlandan markete girince arka plan verilerini açmanı istio işte saçma ben net ayarlarını sildim şimdilik istesede bağlanamaz haklısınız turkceln suçu yok
----------Eklendi @ 18:39:42 ---------- Yazıldı @ 18:38:41 ----------
paket satn alcamda boşuna olcak evde net var zaten sabah işten çıkınce eve geliorm grek yok boşa para offfffff
29 tl ye yazık olmuş bende vodafone cepnet var ayda 7,99TL 100mb 7.2 mb sonrası hız biraz düşüyor fakat sınırsız ben laptop a bile bağlayıp pcden online oyun nette gezinti yapıyorum
aynen valla off off format attım telefona zaten gene haritalar ve market ön planda açılıo dediğim gibi internet ayarlarını sildim gerek yok wlan kullncam mecbur şimdi turkcel bakalım nrden çakacakyok hocam o 29 tl internet değil turkcellin genç paketi her yöne 300 dak. konuşma 3000 sms.bende genç paket kullanıyorum. interneti arka planda calıştığı için hiç 29 lira ödemedim hep fazla ödüyorum diyo... 29 tl nin internetle alakası yok
aynen valla off off format attım telefona zaten gene haritalar ve market ön planda açılıo dediğim gibi internet ayarlarını sildim gerek yok wlan kullncam mecbur şimdi turkcel bakalım nrden çakacakbi arada ödemeli arama kabul etiğimde çakmaya başlamıştı o hatayı yapmıorm daha
valla hocam avantajlı asında maddi açıdan doğru söylüyosun ama bizim yaylada turkcellden başkası çekmiyoKardeşim Geç Güzelcene AVEA'ya Heryöne 500dk - 1.000 SMS - 1GB İnternet 19TL 1 YIL Kullanım... Var mı Bundan Başka Güzeli...
aynen arkadaşıma katılıyorum benimde rehberimdeki herkes turkcell e sadece ben aramıycam onlarda beni ariycak mesaj atıcak tek benle olmuoki ve çekmiovalla hocam avantajlı asında maddi açıdan doğru söylüyosun ama bizim yaylada turkcellden başkası çekmiyoyoksa gecmeyi düşünebilirdim. turkcell kullanmalıyım yani... turkcellinde bircok avantajı var online işlem merkezi cok hoşuma gidiyor mesela ben memnunum şahsen... turkcell wınn da kullanıyorum internet yükletmek için bayii falan aramıyorum arıyorum turkcelli bu hattımdan şu numaralı hattıma internet yükleyin diyorum hemen oluyor gece gunduz farketmiyor.
valla data servisi kapatırdım m bazen mms lzım oldumu kullanıyorum nasıl mı wlan nete başlı açık olunca data veriyi kullnmıo telefonsende benim yaptıgım gibi yap data servini kapattır:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?