biçimlendirme tamamlanamıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirme tamamlanamıyor...
abim eski telefonun hafıza kartını verdi 5800ın 8gb'lik kartından bahsediyorum verirken şifre koyduğunu ve unuttuğunu telefoncuya falan kırdırırsam kullanabiliceğimi söylemişti fakat ben şifreli değil de bozulduğunu düşünüyorum, çünkü bilgisayara taktığımda hafıza kartını kullanmak için biçimlendirmek gerek şimdi biçimlendirilsin mi? diye soruyor evet diyorum biçimlendirirken windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatasını alıyorum...
başına böyle bir şey gelen arkadaş var mı?
sizce hafıza kartı bozuk mu?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
windows genel olarak biçimlendirmeyi tamamlayamaz kartı alqılayamıyodur o yüzden h.kartını cihazında biçimlendir eqer şifre varsa qerçekten biçimlendirme esnasında şifre ister zaten ama şifre yoksa ve buna rağmen biçimlendirme tamamlanamazsa kartın içindeki "çip" zarar qörmüştür buda "hafıza kartı bozuk"
demektir

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
yok 2 tane telefonda denedim taktığım telefonlar donuyor kapalıyken takınca açılmıyor, bozuk bu kart sanırım, atayım bari.

cnbrs56

cnbrs56

Üye
telefonu donduruyorsa bozuktur ben bitane almıştım 3 telefonda denedim her telefonu takıyodu. geri götürdüm adamlar baktı bu bozuk dediler ve değiştirdiler :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
benim de başıma gelmişti kırıp attım. Yuvasından fazlaca çıkarınca bozuluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt