cgokhans Üye fotoyu şimdi gördüm mobilden görmemiştim klavyenin enter i düz diye üzülüyoridim pcdepoda öyle gösteriyorlardı da
fotoyu şimdi gördüm mobilden görmemiştim klavyenin enter i düz diye üzülüyoridim pcdepoda öyle gösteriyorlardı da
Enpatsu Shakugan Üye cgokhans' Alıntı: fotoyu şimdi gördüm mobilden görmemiştim klavyenin enter i düz diye üzülüyoridim pcdepoda öyle gösteriyorlardı da Genişletmek için tıkla ... Pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı
cgokhans' Alıntı: fotoyu şimdi gördüm mobilden görmemiştim klavyenin enter i düz diye üzülüyoridim pcdepoda öyle gösteriyorlardı da Genişletmek için tıkla ... Pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı
ByKatre Üye Konu Sahibi The Nightmare' Alıntı: Pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı Genişletmek için tıkla ... ama gerçeği daha şık
The Nightmare' Alıntı: Pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı Genişletmek için tıkla ... ama gerçeği daha şık
Enpatsu Shakugan Üye ByKatre' Alıntı: ama gerçeği daha şık Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. "hala hoparlörü bulamadım sen buldun mu "
ByKatre' Alıntı: ama gerçeği daha şık Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. "hala hoparlörü bulamadım sen buldun mu "
ByKatre Üye Konu Sahibi The Nightmare' Alıntı: Aynen öyle. "hala hoparlörü bulamadım sen buldun mu " Genişletmek için tıkla ... yok tuşların içinden geliyor sanırım ses klavyenin altında ama ses çok güzel çıkıyor ya bi ryerde toplanmıyor dağılıyor her tarafa
The Nightmare' Alıntı: Aynen öyle. "hala hoparlörü bulamadım sen buldun mu " Genişletmek için tıkla ... yok tuşların içinden geliyor sanırım ses klavyenin altında ama ses çok güzel çıkıyor ya bi ryerde toplanmıyor dağılıyor her tarafa
Enpatsu Shakugan Üye ByKatre' Alıntı: yok tuşların içinden geliyor sanırım ses klavyenin altında ama ses çok güzel çıkıyor ya bi ryerde toplanmıyor dağılıyor her tarafa Genişletmek için tıkla ... Aynen , lenovonun kullandığı jbl teknolojisi kadar güzel
ByKatre' Alıntı: yok tuşların içinden geliyor sanırım ses klavyenin altında ama ses çok güzel çıkıyor ya bi ryerde toplanmıyor dağılıyor her tarafa Genişletmek için tıkla ... Aynen , lenovonun kullandığı jbl teknolojisi kadar güzel
ByKatre Üye Konu Sahibi The Nightmare' Alıntı: Aynen , lenovonun kullandığı jbl teknolojisi kadar güzel Genişletmek için tıkla ... onu bilmiyorum bak
The Nightmare' Alıntı: Aynen , lenovonun kullandığı jbl teknolojisi kadar güzel Genişletmek için tıkla ... onu bilmiyorum bak