Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi program arıyorum bakar mısınız!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erknlmn
Üye
Konu Sahibi
bi program arıyorum bakar mısınız!!!
telefonmda baya bı program yuklu ve bazen telefonum kendı kendıne wırellese baglanıyo dısarıdayken de kontorlerım gıdıyo ınternet baglantısını kontrol edecek kullandıgım programların baglantısına ızın vermeyecek tarzda bı program var mı telefonum e72
Legendary_484
Üye
sanmıyorum fakat onu telefonun ayarlarından ayarlayabileceğini düşünüyorum... hiç bir telefon izinsiz bağlanmaz bağlanıyorsa mutlaka bir gün onay istemiştir fark etmeden kabul etmiş olabilirsin bence biraz bağlantı ayarlarını kurcala
place3461
Üye
kurduğun programlar baya bir kafayı yedirtmiş telefona ki kendiliğinden bağlanıyor bence soft format at baktin olmuyor hard format atarsın..
adanalı1
Üye
tek care format
place3461
Üye
arkadaşın dediğini de göz ardı etme tabi ayarlara gir bi bak..öyle bir saçmalık olmaz
at at çekinme hem telefon rahatlamış olur...ben eski yüklediğim programları hafıza kartıma atıyorum orada duruyorlar..bugün format attım telefonuma rahatladı resmen..bu mükemmel bir cihaz değil eninde sonunda performansı düşecek..iyi kullanmak senin elinde
erknlmn
Üye
Konu Sahibi
daha 1hafta once format attım zaten rehberımın yedegı flan hafıza kartındaydı hafıza kartımda sıfrelıydı format atınca hafıza kartını tanımadı bıcımlendırmek zorunda kaldım fotograflarım sarkılarım belgelerım rehberım herseyım gıttı nefret ettım format atmaktan
daha 1hafta once format attım zaten rehberımın yedegı flan hafıza kartındaydı hafıza kartımda sıfrelıydı format atınca hafıza kartını tanımadı bıcımlendırmek zorunda kaldım fotograflarım sarkılarım belgelerım rehberım herseyım gıttı nefret ettım format atmaktan
eh bazı şeyleri düşünüp yeteğini yapmazsan öyle olur ben hafıza kartimi cd ye yazdım.. Hem niye hafıza kartını şifreledin ki..gereksiz işler bunlar bak nelere mal olmuş sana...
eh bazı şeyleri düşünüp yeteğini yapmazsan öyle olur ben hafıza kartimi cd ye yazdım.. Hem niye hafıza kartını şifreledin ki..gereksiz işler bunlar bak nelere mal olmuş sana...
bence gereksız degıl kız arkadasımla flan fotolarımz vardı okulda da telefonu yakalatırsak dıye ıyı bı onlem bence bu arada sorunum duzeldı telefonun baglantı ayarlarından duzelttım smdılık bı sorun yok tesekkur ederım ılgılenen arkadaslara