bi program arıyorum bakar mısınız!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
bi program arıyorum bakar mısınız!!!
telefonmda baya bı program yuklu ve bazen telefonum kendı kendıne wırellese baglanıyo dısarıdayken de kontorlerım gıdıyo ınternet baglantısını kontrol edecek kullandıgım programların baglantısına ızın vermeyecek tarzda bı program var mı telefonum e72

Legendary_484

Legendary_484

Üye
sanmıyorum fakat onu telefonun ayarlarından ayarlayabileceğini düşünüyorum... hiç bir telefon izinsiz bağlanmaz bağlanıyorsa mutlaka bir gün onay istemiştir fark etmeden kabul etmiş olabilirsin bence biraz bağlantı ayarlarını kurcala :good:

place3461

place3461

Üye
kurduğun programlar baya bir kafayı yedirtmiş telefona ki kendiliğinden bağlanıyor:D bence soft format at baktin olmuyor hard format atarsın..

adanalı1

adanalı1

Üye
tek care format :D

place3461

place3461

Üye
arkadaşın dediğini de göz ardı etme tabi ayarlara gir bi bak..öyle bir saçmalık olmaz:D

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
kurduğun programlar baya bir kafayı yedirtmiş telefona ki kendiliğinden bağlanıyor:D bence soft format at baktin olmuyor hard format atarsın..

formatta atmak ıstemıyorum telefonum tam ıstedıgım gıbı oldu gereksız program flan yok arkadasın dedıgı gıbı baglantı ayarlarında bıkac yerı degıstırdım bıde boyle deneyım sonucunu yazarım buraya

place3461

place3461

Üye
formatta atmak ıstemıyorum telefonum tam ıstedıgım gıbı oldu gereksız program flan yok arkadasın dedıgı gıbı baglantı ayarlarında bıkac yerı degıstırdım bıde boyle deneyım sonucunu yazarım buraya

at at çekinme hem telefon rahatlamış olur...ben eski yüklediğim programları hafıza kartıma atıyorum orada duruyorlar..bugün format attım telefonuma rahatladı resmen..bu mükemmel bir cihaz değil eninde sonunda performansı düşecek..iyi kullanmak senin elinde:)

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
daha 1hafta once format attım zaten rehberımın yedegı flan hafıza kartındaydı hafıza kartımda sıfrelıydı format atınca hafıza kartını tanımadı bıcımlendırmek zorunda kaldım fotograflarım sarkılarım belgelerım rehberım herseyım gıttı nefret ettım format atmaktan :)

place3461

place3461

Üye
daha 1hafta once format attım zaten rehberımın yedegı flan hafıza kartındaydı hafıza kartımda sıfrelıydı format atınca hafıza kartını tanımadı bıcımlendırmek zorunda kaldım fotograflarım sarkılarım belgelerım rehberım herseyım gıttı nefret ettım format atmaktan :)

eh bazı şeyleri düşünüp yeteğini yapmazsan öyle olur ben hafıza kartimi cd ye yazdım.. Hem niye hafıza kartını şifreledin ki..gereksiz işler bunlar bak nelere mal olmuş sana...

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
eh bazı şeyleri düşünüp yeteğini yapmazsan öyle olur ben hafıza kartimi cd ye yazdım.. Hem niye hafıza kartını şifreledin ki..gereksiz işler bunlar bak nelere mal olmuş sana...
bence gereksız degıl kız arkadasımla flan fotolarımz vardı okulda da telefonu yakalatırsak dıye ıyı bı onlem bence :) bu arada sorunum duzeldı telefonun baglantı ayarlarından duzelttım smdılık bı sorun yok tesekkur ederım ılgılenen arkadaslara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt