bi oyun arıyorm bilen ismini yazsınn lütfen bi bakınnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fenerliersin

Üye
    Konu Sahibi
bi oyun arıyorm bilen ismini yazsınn lütfen bi bakınnnn
arkadaşlar bi oyun bulmuştum arkadaştan sülük gibi yaratıklar var 4 tane bi yer veriyoo orda savaş yapıyosun karşılıklı silahlar falan var binalar falan kuruyossun gerçekten çok muhteşem bi oyundu ben 20. levele kadar gelmiştim ama sonra hafıza kartı bozuldu ve oyun silindi oyunun adını tam hatırlamıyorm ama wost ile başlıyodu galiba yardımcı olursanız çok sevinirim hem herkese tavsiye ederim çok güzel bi oyun

ismetoviç

Üye
bence o oyunun adı kardeşim worms dür olsa olsa bende oynuyorumda

skullman31

skullman31

Üye
arkadaşlar bi oyun bulmuştum arkadaştan sülük gibi yaratıklar var 4 tane bi yer veriyoo orda savaş yapıyosun karşılıklı silahlar falan var binalar falan kuruyossun gerçekten çok muhteşem bi oyundu ben 20. levele kadar gelmiştim ama sonra hafıza kartı bozuldu ve oyun silindi oyunun adını tam hatırlamıyorm ama wost ile başlıyodu galiba yardımcı olursanız çok sevinirim hem herkese tavsiye ederim çok güzel bi oyun

Kardeş oyunun adı worms buyur buda link(Bu farklı bi rapid bunda hep süre oluyo):
:ehe:ehe:ehe:yuru:yuru:aman2:

fenerliersin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sağolun galiba bnm dediğim oyun ama bi sorun var bnm tel kafayı yedi hafıza katını çıkardım bütün oyunlar ve programlar gitti şimdi oyun ve program yüklenmiyo tel kendi oyunlarını bile açmıyoo:D:D:D

cagajosef

Üye
o zamn format attıracaksın başka çaren yok.. aynı sorun bende de oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...