acuxx
Üye
okulda herkes biliyor nerdeyse bir tek o bilmiyordemin face de açık gördüm soru yazdım oda tam çıkmış.ben bunu sevmiyorum ışte.sanki annesini kaybetmiş bebeler gibi ortada kalıyorum.mal gibi.sırf kapatacak bana cevap vermeyecek korkusuyla yazmıyorum internetten
dediklerini yaptım eh ışteface de konuşuyorum soru soruyorum habire soru sormama kızıyor musun dedim kısmen dedi. Vallahi iyice soğudum bu nedir ya .
- - - Eklendi - - -
kız takmıyor yazmama bile kızıyor kesin kırmamak için kısmen dedi nasıl açılıcam bilmiyorum cevap belli zaten
arkadaş dedi ki bi daha kine gönlünü al küçük hanım müsait mi acaba filan de diyor
düşününce de o red kararı çok koyar yapişman oldum söyleyince
ben bide kıza bu kısmen cevabından sonra biraz katlanıcan artık bana kusura bakmadedim acaba yanlış bişey mi söyledim
- - - Eklendi - - -
özür diledim cevap verdi önemli değil dedi.alınmışsın belli dedim.yok yok alınmadım illa hareket mi koymam lazımbak güldüm dedi. dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum.ne demek istiyor ? şimdi barıştı mı hala küs mü . benle konuşmak sıkıyor mu anlamadım kızarak söyledi gibi geldi bana
şu 2 gün tatilde iyice düşündüm. Benim olmayan bir şeyi zaten kaybetme olasılığım yok . Teklif edicem son hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?