Bi Kaç güzel FONT [GökhanERMCLR] [%100 Çalışma Garanti]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bi Kaç güzel FONT [GökhanERMCLR] [%100 Çalışma Garanti]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ZİP dosyalarını Recorvery ile flashlayın.. Yinede yapamıyorum diyen varsa yardımcı oluruz

Tepkiler: juristokrat ve harunharunbursa
Cm 11 de oldu katdesim ellerine saglikSilmek iatedigimizde ne yapıyoruz peki

Tepkiler: GökhanERMCLR
Anladım kardeşim çok sağol gayet iyi geldi bu

Türkçe karakter destekli mi ? Paylaşım için teşekkürler

flames

Üye
Telefon mecbur rootlu mu olmak zorunda? Rootsuz telefona nasil yuklenir veya oyle bi imkam var mi?

Konu Sahibi
Türkçe karakter destekli mi ? Paylaşım için teşekkürler

Evet destekli.. Eyvlh..

Telefon mecbur rootlu mu olmak zorunda? Rootsuz telefona nasil yuklenir veya oyle bi imkam var mi?

Malesef kardeşim bu fontları root suz yükleyemezsin sistem dosyalarıyla oynaman gerekiyor çünkü... Ama eğer google playden font değiştirme programlarına bakarsan belki işine yarayacak şeyler bulabilirsin..

flames

Üye
Bi bakarim o zaman google playe. Root atmak biraz riskli geliyor bana. Tesekkurler ilgin icin.

Konu Sahibi
Root un hiçbir riski yok fakat tecrübe sahibi biri tarafından yapılması daha doğru olur veya.. Ayrıntılı bir anlatım bulup ona göre yapın... ROOT suz androidsiz tuzsuz yemek gibidir...

Tepkiler: Dede
çok güzel fontlar

hakjan01

Üye
Arkadaslar andriodin kendi icinde zaten font degistirme programi var (flipfont) root filan gerekli degil.

TFDamons

Üye
Tesekkurler

ykpknl

Üye
linkler ölmüşş bi el atsan ?yokmu başkaaa linkk hadii bişe diyin yaw lütfennn

ANIL

Admin
Linkleri yenileme imkanınız olduğunda mesaj atarak bildirebilirsiniz. Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...