bi hayırsever c6-01 orjinal belle dosyalarını paylaşabirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
bi hayırsever c6-01 orjinal belle dosyalarını paylaşabirmi

Teleefonun sürümü 0609 telde cfw yüklü telefonu(c6-01) garantiye vericem oyüzden orjinal dosyaları flaşlıyorum(orjinal dosyaları forumda ofw bölümünden indirdim) ama phoenixte [....] Olan yere tıklayıp seçtiğimde signature hatası veriyo ofw dosyalarını paylaşn nolur evde bilgde internet yook navifiirmden o yüzden indiremiyorum tel black

farukbekl

farukbekl

Üye
Tek Tek İndir...

azrock

azrock

Üye
Navifirm'den bulabilirsin.

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler be usta valla Allah razı olsun denicem normal flaş atar gibi kuruoz dimi bide ben tele cfw yüklemiştim bu dosyayla flaşlayıp garantiye versem garantisi gitmez dimi bide benim tell 111.030.0609 olurmu bu tele

- - - Eklendi - - -

ya yine aynı hatayı veriyor yardım edin framework hatası veriyo currently selected data package retrieving failed 0x840E0818 (-2079455208) framework the digital signature file could not be found böyle bi hata veriyo yardım edin nolur

farukbekl

farukbekl

Üye
çok teşekkürler be usta valla Allah razı olsun denicem normal flaş atar gibi kuruoz dimi bide ben tele cfw yüklemiştim bu dosyayla flaşlayıp garantiye versem garantisi gitmez dimi bide benim tell 111.030.0609 olurmu bu tele

- - - Eklendi - - -

ya yine aynı hatayı veriyor yardım edin framework hatası veriyo currently selected data package retrieving failed 0x840E0818 (-2079455208) framework the digital signature file could not be found böyle bi hata veriyo yardım edin nolur

bunda anlaşılmayacak bir şey yok.. net framework u kuracaksın..

tıkla indir..

hakan_710

hakan_710

Üye
bunda anlaşılmayacak bir şey yok.. net framework u kuracaksın..

tıkla indir..
dotNetFx le alakalı bir hata olduğunu düşünmüyorum yine de bir denesin modifikasyon bölümünde de konu açmış arkadaş bana ulaş dedim sesi çıkmadı

hizan

hizan

Üye
arkadşın sorunu varmı yokmu anlayamadım msn verdim açmıyor yardım edelim. birde bir çok yere konuyu açmış.

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadşın sorunu varmı yokmu anlayamadım msn verdim açmıyor yardım edelim. birde bir çok yere konuyu açmış.
ihtiyacı olan ulaşır boşver abicim. ben elimden geleni yaptım peşinden koşacak halimiz yok

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi bilmeden yorum yapıyosunuz internet yok şuan o yüzden ulasamadım msnmi ekleyin [email protected] yardım et hakan abi hizan abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt