bir ara hatırlıyorum hala 1 seneye yakın babamla konuşmamıştım. ben senin gibi biraz geç iş hayatına atılmadım belki bu yüzden çabuk alıştım 4. yada 5. sınıfın sonlarından beridir çalışırım sıkıntı yaşadım çokça yaşadım özellikle evle bağımı kestiğim yıllar baya sıkıntılıydı yemek konusunda aşırı derecede tasarrufa gitmişliğim olmuştu
ama yinede hiç pişman değilim yine olsa yine çıkar giderdim. parasızlık ve baskı en iyi yaşadığım tecrübedir bu yüzden iyi anlıyorum seni hatta çok iyi biliyorum iş bulmanın sokakları gezecek kadar kolay olmadığını annemin bir lafı vardı "madem iş bulmak istiyon git gez dolaş ara derdi" ama unuttuğu bişey vardı her ilan senin için bir iş imkanı sağlamaz
ALLAH sabır ve huzur versin diyorum 
özet geç
Cıvıklık değil abi, ben hayatta okuyamam çok uzun.Adam ciddi birşey anlatıyor cıvıklığın lüzumu yok.
hmmm zararda değilsin emin ol.şimdi sana böyle geliyor.Bende okurken akranlarım gezer tozardı.gençliğim elden gidiyo bi daha bu günlerim geri gelmiycek diye çok yakınmışımdır.bak okulum bitti ve allaha çok şükür çoook güzel bi işim oldu.benim zamanımda gezip tozan aşk meşkle uğraşan arkadaşlar çalışacaz diye ayakları patlıyo....Hafta ıclerı ben yokken bufeye ortanca amcam bakardı.onunda koyde olan kardeşi yani kucuk amcam gelmış ıstanbulda ıs arıyomuş.bı gun benı okuldayken aradılar ömer sen gelme yerine kucuk amcan bakacak dediler.başımdan kaynarsular döküldü dukkanı adıma yaptılar burs murs bışe alamadım o haliyle 200tl anca alıyom onu bıle fazla gorup benı dukkandan kovdular şimdi burssuz ve işsizde kaldım.bunun ustınede babam gene sadece bana kızdı arayıp amcamlara tek kelime etmedi.o gunden sonra babama muhtactım ama o benle hep tartışıp durup dururken bana bgırıyodu gıt calış dıyo okul varken nerde nasıl calışayım en sonunda sınıfta cemeatte kalan cocuklar vesilesiyle cemeat evlerinden bırıne yerleştım halada ordayım.daha 2. Sınıfa yenı gecıcem nasıl bıtecek bu dort sene .işte ben böle seylerle ugraşırken akranlarım aşk meşk işleriyle ugraşıyor onları gorunce öle bi kıskanıyorum ki öle böle değil yapabıldıgım tek şey sabır ama ozamanda yaşım gıdıyor be abi.yanı her turlu zarardayım.
emin ol öyle olacak.sonradan dönüp baktığında aslında bu başına gelenlerin sana birsürü faydası olduğunu bile düşüneceksin..Seyhan valla saol bu dedıgın ıcın cabalıyom.
Zorla oku diyen yok size.Cıvıklık değil abi, ben hayatta okuyamam çok uzun.