Bı hayatın 20 yıllık ozeti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Bı hayatın 20 yıllık ozeti.
silinsin konu.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

zaza

zaza

Üye
derinlere inip sorunu çözmek için biraz araştırma yap

neden böyle davranmaya başladı, bişeymi oldu aile içinde, baban bir durumamı içerleedi de böyle oldu, bir olaymı var başınızda

ben olsam araştırırdım her soruya bir cevap ara

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Sılınsın.

zaza

zaza

Üye
baba oğul kavgalarını çok yaşadım halada öyle devam ediyor ama ben eve gitmeyi pek tercih etmeyen biriydim :) bir ara hatırlıyorum hala 1 seneye yakın babamla konuşmamıştım. ben senin gibi biraz geç iş hayatına atılmadım belki bu yüzden çabuk alıştım 4. yada 5. sınıfın sonlarından beridir çalışırım sıkıntı yaşadım çokça yaşadım özellikle evle bağımı kestiğim yıllar baya sıkıntılıydı yemek konusunda aşırı derecede tasarrufa gitmişliğim olmuştu :D ama yinede hiç pişman değilim yine olsa yine çıkar giderdim. parasızlık ve baskı en iyi yaşadığım tecrübedir bu yüzden iyi anlıyorum seni hatta çok iyi biliyorum iş bulmanın sokakları gezecek kadar kolay olmadığını annemin bir lafı vardı "madem iş bulmak istiyon git gez dolaş ara derdi" ama unuttuğu bişey vardı her ilan senin için bir iş imkanı sağlamaz :) ALLAH sabır ve huzur versin diyorum :)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Sılınsın

zaza

zaza

Üye
hayattaki zorluklar olgunlaşmak ve büyümek için gerekli şeylerden sadece birkaçıdır. ALLAH ne demiş; "ben bir insana kaldıramayacağından fazlasını yüklemem" hiçkimsenin sorunu senden daha farklı değildir. Engeller aşmak içindir tamam anlıyorum seni kolay bişey değil ama içine kapanıp herşeyin olmasını beklemekte bişey kazandırmaz. Kendini hor görmen en büyük yanlışın sen etraftakilerin ne düşündüğüne bakarsan kendini yaşayamazsın kendin olamazsın bir başkası olursen neden kolay olanı seçipte kendini sevmeye çalışmıyorsun. Zorluklar her zaman vardır ve olucakta ama unutma ilerde bende senin gibi olabilirim ve bir başkasıda hiç kimsenin bir garantisi yoktur yaşadığın şeylerin sana ilerde neler kazandırdığını görünce emin ol mutlu olmayı kolaylıkla becereceksin.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Delete pls

Kedi Yavrusu

Üye
özet geç

zaza

zaza

Üye
yani

0live456

Üye
He öyle yazsan anlarım da böyle özet geç falan yakışmıyor.

pelın_

okuma ozamn sende derdini payaşmıs
umarım hayırlısı olur hakkında

• Beğen
Tepkiler: 0live456
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Hafta ıclerı ben yokken bufeye ortanca amcam bakardı.onunda koyde olan kardeşi yani kucuk amcam gelmış ıstanbulda ıs arıyomuş.bı gun benı okuldayken aradılar ömer sen gelme yerine kucuk amcan bakacak dediler.başımdan kaynarsular döküldü dukkanı adıma yaptılar burs murs bışe alamadım o haliyle 200tl anca alıyom onu bıle fazla gorup benı dukkandan kovdular şimdi burssuz ve işsizde kaldım.bunun ustınede babam gene sadece bana kızdı arayıp amcamlara tek kelime etmedi.o gunden sonra babama muhtactım ama o benle hep tartışıp durup dururken bana bgırıyodu gıt calış dıyo okul varken nerde nasıl calışayım en sonunda sınıfta cemeatte kalan cocuklar vesilesiyle cemeat evlerinden bırıne yerleştım halada ordayım.daha 2. Sınıfa yenı gecıcem nasıl bıtecek bu dort sene .işte ben böle seylerle ugraşırken akranlarım aşk meşk işleriyle ugraşıyor onları gorunce öle bi kıskanıyorum ki öle böle değil yapabıldıgım tek şey sabır ama ozamanda yaşım gıdıyor be abi.yanı her turlu zarardayım.
hmmm zararda değilsin emin ol.şimdi sana böyle geliyor.Bende okurken akranlarım gezer tozardı.gençliğim elden gidiyo bi daha bu günlerim geri gelmiycek diye çok yakınmışımdır.bak okulum bitti ve allaha çok şükür çoook güzel bi işim oldu.benim zamanımda gezip tozan aşk meşkle uğraşan arkadaşlar çalışacaz diye ayakları patlıyo....

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Seyhan valla saol bu dedıgın ıcın cabalıyom.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Burak

Üye
okudukça kederlendim. Sanki kendim yasamısım gıbı. Kı bı bolumu basıma geldi.
Ama umrumda degıl artık ınce noktalara takılmıyorum.
Bazen nefret edıyorum kendımden. Uzuluyorum durduk yere bıseyler oluyor. Ama su var kı hıc olmazsa, evım var. Donup dolasıp gıttıgım yer.
Ne kadar hata yaparsam yapayım, tum hatalarımın affedıldıgı yer yine evimdir.
Ne demiş unlu sair.
Hersey evde baslar evde biter.

Evden kastım aile.
Onlarsız neyleyim evi malı mulku.

Ne yaparsan yap onları kırma.
He aksı baba çok gordum. Sokak ortasında koca oglunu demir cubuklarla doven manyaklar gordum. Neymiş ? Karnede zayıf olmayacakmış bu kadar saçmalık duymadım ya. Benim ailem benim ogrenımı me karısmaz. Ne yaparsan kendine diyolar zaten.
Bu yuzden pek karısanım yok okul mevzuunda.
Ozet olarak aileni kırma uzme. Hatayı onlar yapsın sen affet. Helallik al. Okurken calısmak zordur, bende yaşadım o tecrubeyi. Iyı degil oylede. Sosyal hayat 0.
En ıyısı hayırlı evlat olup anne babanın yanında olmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt