Bi grafikerin bilgisayarında olması gereken programlar nedir özellikle Nazy ve UeGazi Baks

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
Bi grafikerin bilgisayarında olması gereken programlar nedir özellikle Nazy ve UeGazi Baks
arkadaşlar bende ufaktan grafiğe merak saldım sizce hangi programlar yüklü olması gerek pc'imde
bende cs3 ve paint.net var ...
iyi günler iyi forumlar :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Öncelikle , ne derece bir grafikersin.. illustrator kullanırmısın ? yani ne kadar grafikersin ?
eğer henüz tr.gg aşamasındaysan (ki bizde bir zamanlar sitemynet aşamalarından geçtik bilen bilri :) ) photosop dışında bi program'a yoğunlaşma, bilgisayarında photosop, ve stiler, fırçalar, fontlar ve en önemliside parlak bir zeka lazım.. Bunlar varsa hamur olarak grafikersin demektir..

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
cs3'ten ve cs2'den anlarım ayrıca bende isterim şöyle bi .com'lu site ama öğrenci harçlığı işte:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Sen istekli ve sabırlı ol, bir şeyler öğrenmek için birinin öğretmesini bekleme, su içerek de yaşa ama öğren eğer gerçekten istiyorsan tabiki ;) :)

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
şair gibi konuştun ...
sen bana programları yazsan

--------------- Ekleme ---------------

Anlayan Biri Yok Mu? :(

Salihyet

Salihyet

Üye
Corel Draw , Flash mx gibi animasyon programları (flashla pek ilgilenmiorm bu aralar ama), Photosop, illustrator.. bunlara gözün aşina olsun, öğrenmek için şöyle bi açıp kurcala ;)

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz Mi?

Salihyet

Salihyet

Üye
Trial indir, gerisi için ben sana yardım ederim ;) :)

Solamente

Üye
:):) ayy canım yaa

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nekadar Grafik Bilgin Yada Grafik Tasarım Programlarına Nekadar Aşinalığın Var Bunu Bilmiyorum...

Sana Benden Tavsiye (Kendi Taktiğim) Tek Programa Bağlı Kalma... Yani Bir Tasarımı Tek Programda Halledeceksin Die Bir Kaide Yoktur... Bir Progamda Tasarımını Yap Ötekinde Eklentini Ekle Bir Diğerinde Düznlemeni Yap ve Tasarımını Piyasaya Çıkar...

Grafik İle İlgili Çeşitli Programlar var... Bir Programla Yeni Tanıştığında Hemen Bir Tasarım Yapıp Piyasaya Sunma... Öncelikle Tanıştığın Programı Çöz... Kurcala... Hakkında Bilgi Topla... Neyin Ne İşe Yaradığını Deneyerek Bul...

Flash Tabanlı Grafik Tasarımlar Yapacaksan... Flash Mx' i Tavsiye Ederim...

Gif Uzantılı Tasarımlar Yapacaksan... Çeşitli Gif Animator Programları Bulabilirsin... Google Abine Sor... (:

Mekanik Tasarımlar Yapacaksan... Autocad yada Solid Works Kullanabilirsin...

Genel Amaçlı Tasarımlar İçinde... Corel Draw, Photoshop, Fireworks, Illustrator gibi... Daha var Tabiki... Arıyarak Bulacaksın...

Ama Öncelikle Programları Çöz Ki... Sana İleri Düzey Performans Sağlasın...

handful1907

handful1907

Üye
Nekadar Grafik Bilgin Yada Grafik Tasarım Programlarına Nekadar Aşinalığın Var Bunu Bilmiyorum...

Sana Benden Tavsiye (Kendi Taktiğim) Tek Programa Bağlı Kalma... Yani Bir Tasarımı Tek Programda Halledeceksin Die Bir Kaide Yoktur... Bir Progamda Tasarımını Yap Ötekinde Eklentini Ekle Bir Diğerinde Düznlemeni Yap ve Tasarımını Piyasaya Çıkar...

Grafik İle İlgili Çeşitli Programlar var... Bir Programla Yeni Tanıştığında Hemen Bir Tasarım Yapıp Piyasaya Sunma... Öncelikle Tanıştığın Programı Çöz... Kurcala... Hakkında Bilgi Topla... Neyin Ne İşe Yaradığını Deneyerek Bul...

Flash Tabanlı Grafik Tasarımlar Yapacaksan... Flash Mx' i Tavsiye Ederim...

Gif Uzantılı Tasarımlar Yapacaksan... Çeşitli Gif Animator Programları Bulabilirsin... Google Abine Sor... (:

Mekanik Tasarımlar Yapacaksan... Autocad yada Solid Works Kullanabilirsin...

Genel Amaçlı Tasarımlar İçinde... Corel Draw, Photoshop, Fireworks, Illustrator gibi... Daha var Tabiki... Arıyarak Bulacaksın...

Ama Öncelikle Programları Çöz Ki... Sana İleri Düzey Performans Sağlasın...

bilgi için tesekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica Ederim... (:

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
İyide O Sormaıki Ben Sordum :S
ayrıca avatarımı kendim yaptım nasıl gif movie gear diye bi programla

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İyide O Sormaıki Ben Sordum :S
ayrıca avatarımı kendim yaptım nasıl gif movie gear diye bi programla

Sanırım Avatarında Arada Nicin Yazıyor... O Aradaki Zaman Aşımını Biraz Çoğaltırsan Kanımca Daha Güzel Olur...

2. Düşünceme Görede... O Avatarı Net Ortamında Sık Sık Görüyorum... Sen O Avatarı Sıfırdan Tasarlamamışsın... Dediğin Programla Açıp... Filmin Arasına Nicini Yazmışsın... ;)

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
şimdi oldu mu avatar?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İdare Eder Ama Ben Sana Ne Demiştim... Tek Bir Programa Bağımlı Kalma... Mesela O Chops Yazan Yerdeki Yazıyı Daha Jan Janlı Yazıp Oraya Ekleyebilirsin... ;)

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
İdare Eder Ama Ben Sana Ne Demiştim... Tek Bir Programa Bağımlı Kalma... Mesela O Chops Yazan Yerdeki Yazıyı Daha Jan Janlı Yazıp Oraya Ekleyebilirsin... ;)
Program Önerebilir Misin Paintle Geçiniyoz İşte :(

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
iyi ama cs3 var oda portable iki saate açıyor cs2 nin cdsinide kaybettiim :(

Salihyet

Salihyet

Üye
Daha hoşgörülü ve açıklayıcı bir uslup seçelim, sen photosopla çalışmaya başla, daha sonra hareketli veya flash tabanlı resimlerle çalışmaya başlarsın, çalışmalarını takip edeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt