Öneri bi bakrmısınız ?

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
olmaz win 7 win8 arasında pek fark yok pcnde usb 3 ve bu gibi yenilikler yoksa gerek yok.

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
güncel herzaman iyidir eski pcye windows 7 - 8 yükleyince hızlanmaz zaten 1gb ram için windows 8 daha iyi olur

0MG90

Üye
8.1 pro kur daha hızlı olur

Xurmirac

Üye
Win 8 yuklemiymmi yani ??
Ben sana Win8 yükleme demiyorum kardeşim, eğer Win8 bulamazsan yada çok uğraşmak istemiyorsam anlattığım yöntemleri deneyebilirsin. Yoksa bence Win8, Win7'ye göre hem görsel hemde performans açısından daha iyi bir işletim sistemi. (Eski bir pc deneyimimle söylüyorum.)

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Yok zaten format atmaya niyetm var bari dha tabil bse olsun dye sormak istedim burda cevabida aldm yni win 8 e gececm

Xurmirac

Üye
Format atmaya niyetliysen kesinlikle Win8 tavsiyemdir tabiki

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Format atmaya niyetliysen kesinlikle Win8 tavsiyemdir tabiki
Aynn WİNDOWS 8 bi HARİKAAA alışma biraz zor olacak ama gerçekten müthişş hepinizeyaa aradaşlar şu win 8 de açılışta falan şifre istiyo hep onu kaldırdım ama mesela leptop uyku moduna geçtimi tekrar şifre istiyo onu kapatmanın bi yolu var mı ??? lütfennn acil bi cevap yazın şifreyi bliyom griyom ama kilit ekranında şifre sormasını istemiyorumm

Tepkiler: Van Hohenheim
Ben windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorum

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ben windows 8i internet bağlı değilken kurdum şifre istemiyor. Sende büyük ihtimal internet bağlı iken kurdun ve seni microsofta kayıt etti o yüzden çıkıyor. Nasıl kapanacağını bilmiyorum
Aynn internete bagliyken kurdum acilista da geliyodu sfre onu kpattim ama uyku modundan snra yine istiyo

googleda araştır bi kapatmanın yolu mutlaka vardır.

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
buldum beee sonunda ohh 10 numara oldu şimdi

Tepkiler: Van Hohenheim

Xurmirac

Üye
Metro'ya " netplwiz " yazıyoduk sanırsam ?