bi bakıverin bea..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WitchKing

Üye
    Konu Sahibi
bi bakıverin bea..
cins köpek alcaktım ama fiyatları gerçekten çok uçtu o yüzden cins köpekten vazgeçtim... köpeğe o kadar para vermek çok saçma gibime geliyo... barınaklarda falan dünya kadar köpek varken parayla almakta saçma geliyo... barınaklardan nasıl hayvan alabiliriz ??... barınaklardan hayvan almak için ne gerekli ??... bu konudada düşünceleri olan varsa lütfen yardım...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Al aileni git barınağa iste verirler.Ama bunun için barınağa yem falan bağışlamalısın

balyoz61

Kapalı Hesap
evet ztn cins alınca ne olucaak
bilmm izledinizmi can dostum die bi yarışma vard
sokak köpeği 2.oldu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Barınak görevlisine rüsvet ver :hmmm

WitchKing

Üye
    Konu Sahibi
rüşvet veren ve alanla ilgili peygamberimiz son sözü söylemiş... hemde oraya girmek yasak içeriye girsem zaten köpekler beni parçalar...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Biliyorum o sözü, şaka ile gerçeği ayır yahu :)
Isa abinin dediği gibi, ailenle gidersen verirler... Bir miktar para alıyorlardı galiba veya bağış malzemeleri vs vs ...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
aslında imkan olduğu zaman kangal köpeği beslemek gibisi yok.Mükemmel bir köpektir.Yani bütün köpekler bir yana kangal bir yana...
Ama çiftliklerde fiyatları bayaa uçuk oluyor. Bi yavru 500-1000 TL arası
ama köylerden falan ucuza yada bedavaya bulma imkanın varsa kesinlikle kangal al derim ben ;)

balyoz61

Kapalı Hesap
bedava gerçek sivas kangalı verdiler bizim burda almadım yeni doğdu 9 tane komuşumuzun çok büüyolar die almadım zaten bnm bi köpeğim var efes :D

OğuzcanAbi

Üye
cinsi ne yapacaksın barınağa git

ungood20

ungood20

Üye
bişey bağışlaaya gerek yok adamara güven verici muhabbete gir
Yada birazcık tanıdık ayarla yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt