Ne kadar bekleyecem kim bilir

onsuz günler saatler geceler geçmiyo. Uykusuzum. Istemeden de olsa onu düşünüyorum. Onsuz boğazımdan bi lokma yemek bile geçmiyo. Onu çokkk seviyorum.
Cok sevme.
Bi laf var seven bilmem ne yapilir, bilmem ne yapan sevilir diye.
Ayrica facebook nedir ya. Facebooktan ilani ask mi olur. Neyse yapmissin bi okuzluk. Simdi sana puf nokta hatunlar hakkinda. okuzluk yaptin mi. Eyvallah bunu oyle bi yedirceksinki aah benim okuzum diye sarilcak.
6 yildir sahnelerdeyim ve sosyal iliskilerimde en buyuk faydasi dezavantaji avantaja cevirebilmem oldu.
Ben olsam bu durumu nasil cevirirdim.
Azicik dille ketenpereye getirir bulusma ayarlardim. Sonrasinda yaninda konusmaz telefonla facebooktan mesaj atardim. Evet ona onun yaninda. Illaki oof napiyosun be moduna girip soracaktir ne yaptigini sende biraz gergin bisekilde yaziyorum cunku suan dilim tutuldudan girer facebook faciasini geyige denk getirip olmamis gibi gormesini saglardim.
Ha hitabetin ne kadar bilmiyorum fakat durumu bu sekilde lehine cevirmek cokta zor degil.
Biraz atik biraz hitabet biraz firildaklik dezavantaj avantaja doner hatunlar konusunda. Surekli diyorum. Hatunlar coook basit organizmalar.