bi bakın...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
bi bakın...!!!
arkdaşlar sizcede bu gereksiz mesajlar bölümü az çıgrından cıkmadımı

mservank

mservank

Üye
haddini aştı gereksiz mesajlar diye çıkışmaya başladılar bile karışamaz gibisinden

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gereken yapılmalı.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
offf iyiki bi konu açtık yaaa:@:@

hidayet

hidayet

Üye
ben belediyeyi aradım geçerken burayıda alıcaklar :)
şaka bi yana eskiden bu bölüm bu kadar dolmuyodu şimdi 1 konuyu 5 dakikada sonlara atabiliyoruz helal valla :close_tema:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
ben ce de

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Halen açılmaya devam ediliyor ne yazık ki :(

yusufucan

yusufucan

Üye
saçma sapan insanlar Saçma Sapan Konular Açıyolar Bence Konunun ismi değişmeli SAçma Sapan Konular bölümü Diye AÇılMalı Gereken YapıLmaLı.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utanmadan Birde Diyorki.....Bi Konu Açtık Ya ne Olacak Ki....SAdece Gülüyorum :D

iremm

iremm

Üye
yha nie böylesiniz kimseyi savunmak niyetinde değilim ama fazla üzerine gittiniz bence brz daha sakin olun madem ki açtığı konuyu umursamıyorsunuz yorum yapmayın o zmn konuyu üste çıkaran sizlersiniz :pro:

kurt bey

kurt bey

Üye
Burası gereksiz mesajlar bölümü diye başlayan cümleler en büyük savunma aracı oldu. Bunun sebebide forumda görevli olan kişilerin lakayt tavırları olduğunu düşünüyoum. Saçma sapan konular açan insanlara gazı verip verip abicilik yapıyolar, buda bu gevşek ortamın oluşmasına sebep oldu sonuç olarak.

eren6523

eren6523

Üye
bende 1 tane buraya gereksiz konu açtım ama aklım başıma geldi kusura bakmayın arkadaşlar açtığım konu için ama bi daha asla açmıycağım bencede buraya bir çare bulunmalı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
saçma sapan insanlar Saçma Sapan Konular Açıyolar Bence Konunun ismi değişmeli SAçma Sapan Konular bölümü Diye AÇılMalı Gereken YapıLmaLı.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utanmadan Birde Diyorki.....Bi Konu Açtık Ya ne Olacak Ki....SAdece Gülüyorum :D

Saçma sapan insanın açtığı saçma sapan konuya yorum yazanda saçma sapan insandır, unutma ...

Burası gereksiz mesajlar bölümü diye başlayan cümleler en büyük savunma aracı oldu. Bunun sebebide forumda görevli olan kişilerin lakayt tavırları olduğunu düşünüyoum. Saçma sapan konular açan insanlara gazı verip verip abicilik yapıyolar, buda bu gevşek ortamın oluşmasına sebep oldu sonuç olarak.

Forumda görevli kişiler lakayıt davranmıyor, öncelikle bunu belirteyim. Tarafımızdan size ne dendiyse arkasındayız. Bence bu bizimle alakalı bir şey değil. Sorunu çıkartan sizsiniz. Çünkü üyelerin açtığı konunun içeriği kural dışı değilse sizi bağlamaz, eğer kendinize bağlamaya çalışıyorsanız hata yapıyorsunuz.

Üye sayımız artıyor, buna bağlı olarak aktif üye de artıyor tabii. Bunun sonucunda aktif hale gelebilir bir bölüm. Bunun foruma ve hiç kimseye hiçbir zararı olmaz. Kişilerin tercihleri sizi hiç mi hiç alakadar etmez. Her üye ilgili bölüme, forum kuralları dahilinde olmak şartıyla, istediği konuyu açabilir.

Aranızdan bu sitenin amacı mobil teknoloji, diyenler olabilir. Forumdaki büyümeyi sürekli kılmak için temele bağlı olmak şartıyla genele bir açılım yapıyoruz. Bunu fark etmek zor olmasa gerek.

Ayrıca, forumda açılan konuların içeriğiyle ve açıldığı bölümle ilgiliyseniz, sizleri destek ve dosya paylaşım bölümlerine de bekleriz.

Son söz iremm'den:

yha nie böylesiniz kimseyi savunmak niyetinde değilim ama fazla üzerine gittiniz bence brz daha sakin olun madem ki açtığı konuyu umursamıyorsunuz yorum yapmayın o zmn konuyu üste çıkaran sizlersiniz :pro:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yaw abi herifler yüzbaşı oldum diye konu açıyo 5dk sonra pat bi konu daha neymiş binbaşı oldum e görüyoz zaten

kurt bey

kurt bey

Üye
O halde her türlü sömürü size müstehaktır chawrash diyecek lafım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...