sagopa369
Üye
-
Konu Sahibi
-
hp nin yeni çıkan notebook al derim ben yENI ÇIKANLARda turbobost teknolojisi vardır yani normalde 2.60ghz hızı var notebok diyelim indirmeli oyun açınca 3.0ghz çıkıyo kendisi ayarlıyo ve böylelikle ısınma sorunu ortadan kalkıyor... Hp lenowada var sanırım
1. nesil işlemci
5470 ekran kartı
Linux
Bence fazla mümkün değil.
Ben olsam ASUS bakardım.
Isnma Sorun deil laglı olmasa yeter pclenova zannedersem bu pc evet rahatlıkla oynayabilirsin .the run-cod mw3- battlefield 3 suan da son sistem oyunlar.ama laptopsa çabuk ısınıo ve kasmaya başlayıp donmalar yapıyor.
bende aynı fikirdeyim 8 gb ram ve ddr3 ve ekran kartı 1 gb bencede imkansız yane .o fiyata öyle bir laptop bulamazsın.
bende aynı fikirdeyim 8 gb ram ve ddr3 ve ekran kartı 1 gb bencede imkansız yane .
2. el falan bilememde sıfır öle bir fiyata bulamazsın .
hadi yhw nie ki kardeşim
bende aynı fikirdeyim 8 gb ram ve ddr3 ve ekran kartı 1 gb bencede imkansız yane .
2. el falan bilememde sıfır öle bir fiyata bulamazsın .
linux u aldığımda win7 64 bit yapcam fakat güzelmi sence pcevetgüzel bir bilgisayar ama linux pc hangi amaçla kullanacağına bağlıdır
Peki Bu laptop nasıldır ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 18:17:16 ---------- Yazıldı @ 18:16:34 ----------
dediğim pc bu 1 ay oldu bi arkadaş alalı nfs carbon'u yükledik 30 dk oyundan sonra başlıyor kasılmalar oyun oynamak istiyorsan laptop almaktan vazgeç bence ısınması herşeyin yavaslamasına sebep oluyor.
benim arkadaşım daha kötü bir bilgisayar almasına rağmen sorunsuz şekilde Shift oynuyor.Peki Bu laptop nasıldır ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 18:17:16 ---------- Yazıldı @ 18:16:34 ----------
dediğim pc bu 1 ay oldu bi arkadaş alalı nfs carbon'u yükledik 30 dk oyundan sonra başlıyor kasılmalar oyun oynamak istiyorsan laptop almaktan vazgeç bence ısınması herşeyin yavaslamasına sebep oluyor.
Yine de Oyun için laptop almak isteyen almasın. Gitsin masaüstü alsın.
benim arkadaşım daha kötü bir bilgisayar almasına rağmen sorunsuz şekilde Shift oynuyor.
Yine de Oyun için laptop almak isteyen almasın. Gitsin masaüstü alsın.
masaüstü saten var online oyunlar fln oynamak icin soruyorum 2012 oyunlarını acan pc online oyunlar icin ideal oluyor
Yha simdi online oyunlarda fln 2010 211 oyunlarını acabilecetk bi pc mi bu ilk sölediğim bnm tek kafam ekran kartında kaldıbu pc'de need for speed run ya da rage gibi büyük oyunları oynuyamazsın
işlemci , ram , ekran tamam ama ekran kartı bu sene idare etse dahi seneye pes 2013ü muhtemelen orda ya da düşük kalitede oynamayı göze alman lazım ayrıca bilgisayarın hard disk sürücüsünün 5400 yerine 7200 prm olmasını tercih et kafan ağırmaz inan bana.
bende 5400prm kullanıyorum pişmanım ssd harddisk bakıyorum ama çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?