Bi bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakarmısınız
Öncelikle iyi forumlar konu yanlış yerde ise lütfn kapatmayın çözümü bulmam lazım neyse benim anakart 2gb ram destekliyor bios güncellesem 4gb ram takabilirmiyim cünkü aynı anakart kullananlar hep 4gb kullanıyorlarmış buyrun bu anakart biraz eski ama olsun

MSI K9VGM-V (7253)

nalcam22

nalcam22

Üye
malesef kardes max 2gb destekkliyor buyur link

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yanlış yere açılan konular kapanmaz gerekli yere taşınır şuan donanım hakkında yardım istiyorsunuz doğal olarak bunun yeri pc-donanıl genel değil, pc donanım teknik yardım'dır gerekli yere alındı iyi forumlar :)

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yere açılan konular kapanmaz gerekli yere taşınır şuan donanım hakkında yardım istiyorsunuz doğal olarak bunun yeri pc-donanıl genel değil, pc donanım teknik yardım'dır gerekli yere alındı iyi forumlar :)

mad eagle teşekkür ederim bidakine dikkat edicem.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
peki bu sorum hakkında bir bilginiz var mı ?

eğer aynı anakart kullananlar kullanıyorsa sende kullanabilirsiniz ama biosu güncellemen gerekebilir bunun için ama bir de takacağın ramin mhz'si ve ddr'ıda önemli ddr2 destekli anakarta ddr3 takarsan olmaz tabiki ona göre bir de mhz olayı var örneğin anakartın en fazla 1333 destekliyorsa 1600 takarsan yine sorun yaşarsın o yüzden iyice araştır derim.

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
1. DDR2 533/800 MHz destekliyor.
2. Bazı forumlarda 4gb kullananlar varmış yani oradan çıktım yola zaten bios güncelliycem .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dikkat et adımları iyi uygula güncelleyeyim derken anakart yakanları gördüm.

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt