Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi bakarmısınız..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümran
Üye
Konu Sahibi
bi bakarmısınız..
arkadaslar bütn uygulamalar kapalı olduğu halde ,mobil bağlantı yok diye sol ustte bisı cıkıyor sorun nedir acaba tşk.
curtaincall
Üye
arkaplanda ağa bağlanmak isteyen uygulama açık ,bu whatapps olabilir ,herhangi birisi olabilir
CanKartaL
Emekli Yönetici
Genelde whatsupp yapıyor bunu, bir de haritaları kullanmışsan gps bağlantısı için denemeye devam ettikçe bunu çıkartabiliyor. Arka planda açık görünmese bile Appstop isimli uygulamayla mağaza, haritalar gibi göremediğin ama açık olan birçok programı sonlandırabilirsin
Genelde whatsupp yapıyor bunu, bir de haritaları kullanmışsan gps bağlantısı için denemeye devam ettikçe bunu çıkartabiliyor. Arka planda açık görünmese bile Appstop isimli uygulamayla mağaza, haritalar gibi göremediğin ama açık olan birçok programı sonlandırabilirsin
Aynı sorun bende de var. Mail alımını manuel yaptım ama sorun devam ediyor. Acaba sosyal ağ widgetı yüzünden olabilir mi?
Appstopta bütün uygulamalar kapalı.
Aynı sorun bende de var. Mail alımını manuel yaptım ama sorun devam ediyor. Acaba sosyal ağ widgetı yüzünden olabilir mi?