bi bakar mısnız? GALAXY WONDER

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
bi bakar mısnız? GALAXY WONDER
s.a arkadaslar galaxy w almayı düsünüyorum ama ilk kez android kullancam.szce verdiğim paraya değer mi performansı fln hakknda bilgi verrsenz sevinirm

turker10

turker10

Üye
biraz daha para ekleyip 2. el bir s2 alamıyorsan alınabilecek en iyi tellerden biri galaxy w dur . bence al derim çok pişman olmazsın...

Otroligt

Otroligt

Üye
Neo V yi de düşünebilirsin SAR değerinin önemi yoksa :good:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V nin performansı W den çok.Neo V almanı öneririm ben..:ok2:

bilginona

Üye
OYUN :
1.7 GB kendi hafızası var. Hiç olmasaymış daha iyi olurmuş. En azından harici olarak taktığımız hafıza kartına rahat rahat oyun vs. kurulabilirdi. Ufak oyunlarda sıkıntı yok fakat sd dataları olan oyunlarda maalesef 3-5 oyun kurabiliyorsunuz. RAM'i 500 MB, fakat 350 MB'ı kullanıma açık. 350'nin de 300 MB'ını kendi kullanıyor. Size kalıyor 50MB falan. Oyunlarda bu yüzden takılmalar yaşanabiliyor. Oyun performansı güzel fakat ram yüzünden sorunlar oluşabilir. Çözüm : ROOT (Ben denemedim daha)
İNTERNETTE GEZİNME :
Kendi tarayıcısı gayet güzel. Video dosyalarını açabiliyor. Fakat uzun videolarda takılmalar oluyor ve bir süre sonra kapanıp-açılıyor.
DOKUNMATİK :
10 üzerinden 9 alır. Gayet güzel ve hassas.
KASA :
Tamamen plastik diyebilirim. Biraz dayanıksız geldi bana. Ama sonuçta yerden yere vuracak değilim :) Kendi açımdan sorun teşkil etmiyor.
KAMERA :
Video kaydı güzel. Fotoğraf açık hava çekimleri güzel ama loj ortamlar çok kötü.
PİL :
En fazla 24 saat. Şarj süresi çok uzun. Dolmak bilmiyor.
SES :
Zil sesi bence başarılı. Beraberinde gelen kulaklık kötü. Ben kaliteli bir kulaklık aldım ama yine de daha önce kullanmış olduğu SE marka telefonumdaki kalitenin yanından geçemez. Görüşme esnasında karşı taraftan gelenin sesi yine vasat bence.
GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME :
Şebeke üzerinden ve Skype tarzı programlar üzerinden rahat bir şekilde görüşülebiliyor.
ICS :
Maalesef telefona resmi olarak güncelleme çıkmayacakmış.

Aklıma gelenler bunlar. Sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım. İndirime girdiği zamanlarda almanda yarar var. Vatan'da falan bazen 670 TL'ye kadar düşüyor.

- - - Eklendi - - -

Neo V nin performansı W den çok.Neo V almanı öneririm ben..:ok2:

W kullanıyorum ama Noe V'nin performansının yüksek olduğunu ben de duydum. Neo V yi inceleme fırsatım olmadı ama ekranı dikkatimi çekti yalnızca. W'den çok daha güzel ve canlı ekranı var.

-Emre

-Emre

Üye
bende galaxy w almayı düşünüyorum neo vnin kullanıcı hafızası 300 mb

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
aslında ace almayı düşnyodum ama arastrdıkca kötü olduğnu farkettm.fyat olarak ona en yakın wonder var ve bnce ondan performans kat kat daha iyi.neo v yi arastrmadm nasl bi tel ama alırsam W alırm galiba

- - - Eklendi - - -

OYUN :
1.7 GB kendi hafızası var. Hiç olmasaymış daha iyi olurmuş. En azından harici olarak taktığımız hafıza kartına rahat rahat oyun vs. kurulabilirdi. Ufak oyunlarda sıkıntı yok fakat sd dataları olan oyunlarda maalesef 3-5 oyun kurabiliyorsunuz. RAM'i 500 MB, fakat 350 MB'ı kullanıma açık. 350'nin de 300 MB'ını kendi kullanıyor. Size kalıyor 50MB falan. Oyunlarda bu yüzden takılmalar yaşanabiliyor. Oyun performansı güzel fakat ram yüzünden sorunlar oluşabilir. Çözüm : ROOT (Ben denemedim daha)
İNTERNETTE GEZİNME :
Kendi tarayıcısı gayet güzel. Video dosyalarını açabiliyor. Fakat uzun videolarda takılmalar oluyor ve bir süre sonra kapanıp-açılıyor.
DOKUNMATİK :
10 üzerinden 9 alır. Gayet güzel ve hassas.
KASA :
Tamamen plastik diyebilirim. Biraz dayanıksız geldi bana. Ama sonuçta yerden yere vuracak değilim :) Kendi açımdan sorun teşkil etmiyor.
KAMERA :
Video kaydı güzel. Fotoğraf açık hava çekimleri güzel ama loj ortamlar çok kötü.
PİL :
En fazla 24 saat. Şarj süresi çok uzun. Dolmak bilmiyor.
SES :
Zil sesi bence başarılı. Beraberinde gelen kulaklık kötü. Ben kaliteli bir kulaklık aldım ama yine de daha önce kullanmış olduğu SE marka telefonumdaki kalitenin yanından geçemez. Görüşme esnasında karşı taraftan gelenin sesi yine vasat bence.
GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME :
Şebeke üzerinden ve Skype tarzı programlar üzerinden rahat bir şekilde görüşülebiliyor.
ICS :
Maalesef telefona resmi olarak güncelleme çıkmayacakmış.

Aklıma gelenler bunlar. Sormak istediklerin varsa yardımcı olmaya çalışırım. İndirime girdiği zamanlarda almanda yarar var. Vatan'da falan bazen 670 TL'ye kadar düşüyor.

- - - Eklendi - - -

W kullanıyorum ama Noe V'nin performansının yüksek olduğunu ben de duydum. Neo V yi inceleme fırsatım olmadı ama ekranı dikkatimi çekti yalnızca. W'den çok daha güzel ve canlı ekranı var.

oyunları yada programları sadece kendi hafızasna mı kurulyo hafıza kartına fln olmuyo mu

-Emre

-Emre

Üye
aslında ace almayı düşnyodum ama arastrdıkca kötü olduğnu farkettm.fyat olarak ona en yakın wonder var ve bnce ondan performans kat kat daha iyi.neo v yi arastrmadm nasl bi tel ama alırsam W alırm galiba
Hafıza kartına yükleniyor ama cihazı rootlaman lazım.
oyunları yada programları sadece kendi hafızasna mı kurulyo hafıza kartına fln olmuyo mu

- - - Eklendi - - -

hafıza kartına yükleniyor ma cihazı rootlaman lazım

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

hafıza kartına yükleniyor ma cihazı rootlaman lazım

bu seferde garantiden ckyo.gerek yok ya fazla oyun yüklemeyiz bzde.onun haricinde fazla eksklik yada sorun yok galiba

15097

15097

Üye
Galaxy wonder almalısın.Neo V'nin etrafa yaydığı radyasyon gerçekten çok fazla ;)

-Emre

-Emre

Üye
bu seferde garantiden ckyo.gerek yok ya fazla oyun yüklemeyiz bzde.onun haricinde fazla eksklik yada sorun yok galiba

ben de öyle düşünüyorum ama alırsam dayanamam 2 gün sonra rootlarım :d:

-Emre

-Emre

Üye
sd dosyalarını falan bellek kartından çalıştırabiliyorsun. Bazı programlar da root istiyor titanium backup gibi

hudev

Üye
arkaslar ben hafiza sorunu yığınbellek modunda iken telefonun hafizasindekileri hafiza kartina kopyalayarak yükledim.daha sonra telefonun hafiza kartindan sildim.sorun yok.adroid klasorundekileri diğer tarafa android klasorune yukledim okadar.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Neo V

MasteLaa

MasteLaa

Üye
root un ne gbi bi faydaları var tele ?
Root kısacası bazı dosyaları kullanmana izin verir bu kadar.Bazı dosyalar üretici firmalar ve sistemler ile kullanıcılara yasaklanmıştır.Root yaparak bu yasakları kaldırıp biraz daha özgür oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt