fuko08
Üye
-
Konu Sahibi
-
1100 tl civarına size sistem linki atayım (herşey yeni)Şimdi farklı farklı sitelerden kazık değil, sistem o fiyatı buluyormuş
işlemci: 89 $
ram: 132 TL (2x2 GB dediğin için)
ekran kartı: 233 TL
HDD: 50 $
anakart: 100 TL
İşlemci 84.95$ imiş bu arada yanlış kalmış aklımda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızRam ler ben Tekzen i düşünerek yazdım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok ben alıcı değilim, bakıcıyım1100 tl civarına size sistem linki atayım (herşey yeni)
Öyle ama bende bilmeiyorum belki az bulunan şey pahalıdır politikasından pay biçmiş olabilirteşekkür ederim. Ama 4850 eski kart nasıl okadar pahalı keza quadlarda öyle
bf4 ü açacak bi ekran kartı yani yeni oyunları da açabildiğinden dolayıdır ama onun fiyatı 180 lerde de varteşekkür ederim. Ama 4850 eski kart nasıl okadar pahalı keza quadlarda öyle
get var onunla alırsan güvenebilirsin adam veriyo pcyi sahibindendekiler doğru ürün mü diye kontrol ediyo ve sen parayı gönderene kadar sana yollamıyo parayı gönderir göndermez sana yolluyorlar ürünüaynı fiyata denk geliyor. Ama sahibinden de bi kasa buldum hd7850 i5 li ddr3 1600 4 gb rami var temiz 700 tl. Düzcede oturuyor adam. Belkide satmıştır bilmiyorum ama internette sattığı için güvenemedim daha önce hiç nette alış veriş yapmadım çünkü ama o sistem o fiyata çinde olsa alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?