Bi Açıklama Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Bi Açıklama Bekliyorum
Benim bikaç mesajım silinmiş yanlış görmediysen biri konuyu saptırdıgim gerekçesiyle silinmiş doğru olabilir ona birşey demiyorum ama lugana transferi ile ilgili konuda arslansem arkadaşımızın yazdığı yazıyo alıntı yaparak cevap vermiştim u cevabım silinmiş ve bi neden bildirilmemis. Buradan Adminlere sesleniyorum yazımı kim neden silmiş ?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hergün 10larca mesaj siliniyor adminler her sildikleri mesajlara nedenini yazamazlar, sitedeki hiçbir admin gereksiz yere mesaj silmez elbet bir nedeni vardır. Forum kuralları linkini vermiyorum eminim okumussunuzdur :D.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
özellikle spor bölümünde çok olur bu tartışmaya meilli mesajlar yazan üyelerin o mesajı ordaki yönetici tarafından silinebilir böyle olmassa inan burası mahalle kavgasından farksız olur eyv. herkes tuttuğu takımın tam arkasındadır ama gereksiz holiganlığa gerek yok tartışma oluşturması olası mesajın silinmiştir bu doğal

gamse35

gamse35

Üye
Way be yeni bir üye olarak site adminlerini çalışmalarından dolayı kutluyorum...

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Yazımda hakaret vb birşey yoktu yada birini rencide edecek birşey değildi. Yazımı bi galatasaraylı silmiştir nedensiz yere bundan adım gibi eminim keyifinize göre davranmayın

arslansem

arslansem

Üye
Ben tahmin edebildiğime göre sen hayli hayli bilirsin.:) Bi tanesi aklıma geliyor dört büyükler ile ilgili bi anket vardı.Konuyla alakasız bi yorum yaptın.Tek büyük var ne dört büyüğü diyerek.Haklı olarak sildiler ;)

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Eee bu benim görüşüm bana göre tek büyük var oda Fenerbahçe spor yorumcularındada var bu tarz farklılıklar kimisi 4büyükler diyo kimisi 3 büyükler diyo bazılarıda 3büyükler ama trabzonuda bunların arasına katabiliriz diyo yani böyle farklı görüşler olabiliyo ama hakaret içerecek birşey yoktu orda

--------------- Ekleme ---------------

Lugano ya kötü futbolsu diyorsun birşey olmuyoda ben hagi ye kötü futbolcu dedim diemi yazım siliniyo varmı böyle bi saçmalık

gamse35

gamse35

Üye
ben de koyu bir Fenerbahçe taraftarıydım...dım! diorum çünkü fenerbahçenin sezon boyunca tek hedefi, yaptığı bütün çalışmaları hazırlıkları Galatasaray ile oynanan maçın galibi olmak...başka da başarı göremiorum..ki buna ne derece başarı denilebilirse??? hırstan başka bişi deil..artık şampiyonluk beklemekten sıkıldım...bütün sezon boyunca galatasaray maçına hazırlanıor adamlar....yok böle bişi....

Cynical

Cynical

Üye
O silinen mesajlardan biri de "En iyi lig hangisi?" anketindeki "Listede Fenerbahçe cumhuriyeti yok" gibisinden bir mesajdı ki ben komik bulmuştum ama sanırım modlar pek komik bulmamış. :)

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
O silinen mesajlardan biri de "En iyi lig hangisi?" anketindeki "Listede Fenerbahçe cumhuriyeti yok" gibisinden bir mesajdı ki ben komik bulmuştum ama sanırım modlar pek komik bulmamış. :)

bak ben onu bilmiyordum hatırlattığın iyi oldu. Buradan mesajimi silen arkadaşa sesleniyorum mesajımı silene kadar anketi düzenlesin dünyada 10 tane ligmi var insan diğer ligler die bi seçenek koydurur ?

--------------- Ekleme ---------------

ben de koyu bir Fenerbahçe taraftarıydım...dım! diorum çünkü fenerbahçenin sezon boyunca tek hedefi, yaptığı bütün çalışmaları hazırlıkları Galatasaray ile oynanan maçın galibi olmak...başka da başarı göremiorum..ki buna ne derece başarı denilebilirse??? hırstan başka bişi deil..artık şampiyonluk beklemekten sıkıldım...bütün sezon boyunca galatasaray maçına hazırlanıor adamlar....yok böle bişi....

konu bu değil ama yazmışsın cevap vereyim. Hiçbir takımın tek amacı bu değil olamazda tabiki fenerbahçe galatasarayi yenmek istiyo ki zati yeniyo ama gerek süper ligde gerek diğer liglerdede birşeyler yapmak istiyo ama yanlış adımlar atıyo bu doğal birşey bana yanlış adım atmayan bi takım gösterebilirmisin türk takımlarıda olur yabancı takımlarda

Ozan

Ozan

Admin
Konu linki vermeden kimin neyi ne sebeple sildigini bilemeyiz yani açtıgınız konuda size yardımcı olamam tabiki ancak gerçek olan birşey var ki yönetimde kimse taraftarlık veya ayrım yapmamaktadır. Eğer mesajın silinmesi gerekliyse silinir ve dolayısı ile silinmiş. Mutlaka birşey yapmışsınız bu kadar iş güç arasında kimse sizin mesajınızı silmek için spor bölümünü gezmiyor ve her mesajı silinen böyle başlık açarsa da işimiz daha da zorlaşır ...

Yukarıda yazılanlardan anladıgım kadarı ile fenerbahçe cumhuriyeti yok, tek büyük fenerbahçe gibi söylemler tartısma yaratacağı için yönetimin insiyatifinde konunun gidişatına yada gelen sikayetlere göre silinebilir / düzenlenebilir bu sadece size degil bölümde mesaj yazan diğer üyeler için de geçerli olmustur, olacaktır.

İyi Forumlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt