beylerr k810i aldım ... bişiler arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

condorr

Üye
    Konu Sahibi
beylerr k810i aldım ... bişiler arıyorum
ya bu telefona ben megabass özelliği olan bir mp3 player yuklemek istiyorum bu streo genişletme denen lanet şey 226 kbs altı parçalarda kulaklıkta alttan iğrenç bir ses veriyor sanatçının sesi gidiyor onu kapatınca mukkemmelde ben yinede orada megabass yazsın istiyorum bunda once k750i kullanıyordum. w800i yamalı onda ses bundan kotuydu... bi de alacak arkadaşlara soyleyim k810i deki kamera ne nokiada ne de samsungda yok ben bizzat araştırdım n73 n80 e 10 çeker bu kamera zifiri karanlıkta flaşla foto çekin gene gün ışığı gibi cekiyor....

wolfmanilker

Üye
bende k810i kullanıyorum acayip bi telefon ve çok hızlı

pramir

Üye
K810i yeni aldım ve herkeze tavsiye ederim. Yanlız temalarda menü simgeleri neden değişmiyor yada bu şekilde tema varmı ? Bulursanız lütfen bu kardeşinize bir yardım.

esinti-03

Üye
ben de tavsiye ederim fotoda k810i k790i nokia samsungu bastırıyor bende denedim

atildas

Üye
bende k810i kullanıyorum acayip bi telefon ve çok hızlı
vola gardaş ben hepimiz k810 almışıh vola ben köyde telivizyon yohtur bizde tavsiye ediyorum kari gibim talefon vola biz hepimiz yatıyoruz bereber not.hızlı tırapzonlı

turgut41

Üye
Bende Yeni Aldım K810i Yi çok Mükemmel Bi Tel Ve Hızlı özellikle Resim Konusunda Ve Hızlılıkta Nokia Lara10 Basar

ribby

ribby

Üye
ses ve görüntü denince sony abi daha ne bende w700i kulanıodum inanmazsınız aynı anda işlem yapıyorken mesela ben aynı anda müzik dinlerdim resim çekerim o arada bide bluetootha şarkı yollarım buna n95 bile dayanamıo kasılıo ben s.e den baska tanımam şimdi bende k810i alcam nasipse

zafeer

Üye
k 810i bende de var videoları ileri alırken diğer videoya atlıo joistikte sorun var

--------------- Ekleme ---------------

ama kamera çok mükemmel 4 gb hafıza kartı taktım mikemmel oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt