Tavsiye beyler yarım kargo ıle telefon alcagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

br1903

Üye
    Konu Sahibi
beyler yarım kargo ıle telefon alcagım
lumıa 920mı ıphone 4 16 gb takas etcegım lumıanın ekranı kırık oldugu ıcın her neyse
adam bana kutu fatura telefon ve sarj cıhazını gondercegını soylede kargoda bu dedıklerı cıkmazsa ne yapcagım ya da telefonun kesın olarak gonderdıgını nasıl anlıyacagım bu konuda hıc bılgım yok bılgılı arkadaslar yardım ederse sevınırım
ıyı forumlar

ilk omu yolluyacak kargo konusunda bilgim sınanamaz eğer ilk o yollayacaksa sorun olmaz ama beraber yolluyacaksan kesinlikle bulaşma derim. kargo yu arayıp sorarak veyatta müşteri no ile öğrenebilirsin hangi kargo olduğuna bağlı.

Turbo İle Yollandı

Son düzenleme:

saynesim

Üye
Kardeşim o sana göndermeden ve ona bakmadan sakın gönderme kutnun için her an herşey çıkabilir Allahtan korkmayan çok var

Tepkiler: jdmsaint
Kargo firması telefonu eline ulaştırdığı anda kutu içeriğini kontrol edip sizde aynı eleman ile telefonu kargolayın. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Kargo firmaları teslim alındığına dair imza almadan kargo paketini açtırmaz,çünkü kargo gönderiyi 'paket' olarak teslim alır ve teslimatıda paket olarak yapar.

Ben lumia 920 ile xperia z1 değiştim senden daha karlıyım

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kırık ilk o gondercek bnde ondan 2 saat sonra filan

Kardeş.böyle işlerde dolandrırıcılık çok sana çin malı bir şey gönderiri saati önemli değil ikisde zaten aynı anda yola çıkar.Bence takas yapma.

Ekran kırık olsa bile iphone 4 ile yapma.Lumia ların 2.eli pek iyi olmasa bile lumia 920'yi özlersin.Kendini güvene almadanda takası yapma.Kırık ekranlı bile olsa ondanda olma.Tavsiye etmiyorum

br1903

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler etmedım ankara ıcı elden takas etcem baska tellerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...