Tavsiye beyler yarım kargo ıle telefon alcagım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
beyler yarım kargo ıle telefon alcagım
lumıa 920mı ıphone 4 16 gb takas etcegım lumıanın ekranı kırık oldugu ıcın her neyse
adam bana kutu fatura telefon ve sarj cıhazını gondercegını soylede kargoda bu dedıklerı cıkmazsa ne yapcagım ya da telefonun kesın olarak gonderdıgını nasıl anlıyacagım bu konuda hıc bılgım yok bılgılı arkadaslar yardım ederse sevınırım :blush:
ıyı forumlar :tebessüm:

TurboCall

TurboCall

Üye
lumıa 920mı ıphone 4 16 gb takas etcegım lumıanın ekranı kırık oldugu ıcın her neyse
adam bana kutu fatura telefon ve sarj cıhazını gondercegını soylede kargoda bu dedıklerı cıkmazsa ne yapcagım ya da telefonun kesın olarak gonderdıgını nasıl anlıyacagım bu konuda hıc bılgım yok bılgılı arkadaslar yardım ederse sevınırım :blush:
ıyı forumlar :tebessüm:
ilk omu yolluyacak kargo konusunda bilgim sınanamaz :D eğer ilk o yollayacaksa sorun olmaz ama beraber yolluyacaksan kesinlikle bulaşma derim. kargo yu arayıp sorarak veyatta müşteri no ile öğrenebilirsin hangi kargo olduğuna bağlı.

Turbo İle Yollandı

Son düzenleme:
saynesim

saynesim

Üye
Kardeşim o sana göndermeden ve ona bakmadan sakın gönderme kutnun için her an herşey çıkabilir Allahtan korkmayan çok var

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kargo firması telefonu eline ulaştırdığı anda kutu içeriğini kontrol edip sizde aynı eleman ile telefonu kargolayın. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kargo firmaları teslim alındığına dair imza almadan kargo paketini açtırmaz,çünkü kargo gönderiyi 'paket' olarak teslim alır ve teslimatıda paket olarak yapar.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Ben lumia 920 ile xperia z1 değiştim senden daha karlıyım :D

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kırık ilk o gondercek bnde ondan 2 saat sonra filan

blackcemre

Üye
Kardeş.böyle işlerde dolandrırıcılık çok sana çin malı bir şey gönderiri saati önemli değil ikisde zaten aynı anda yola çıkar.Bence takas yapma.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yusuff76
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Ekran kırık olsa bile iphone 4 ile yapma.Lumia ların 2.eli pek iyi olmasa bile lumia 920'yi özlersin.Kendini güvene almadanda takası yapma.Kırık ekranlı bile olsa ondanda olma.Tavsiye etmiyorum :)

br1903

br1903

Üye
    Konu Sahibi
tamam beyler etmedım ankara ıcı elden takas etcem baska tellerle :locked::locked:

leeshore

leeshore

Üye
:sirit:

ykd96

ykd96

Üye
:emoamca:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt