Beyler yardımınıza ihtiyacım var....Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByOsqi

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardımınıza ihtiyacım var....Yardım lütfen
Beyler trident wt-1 kullanıyorum tam 3 kez servise gönderdim ve artık göndermekten gerçekten bıktım cunku 2 ayda geliyo telefon geri bursada oturuyorum. Telefon 2 3 ay kullandıkdan sonra dokunmatık ayarı kendı kendıne bozuluyo hiç bişeye tıklıyamıyorum ve bıktım.Dün ekranın ıcıne sıvı girmiş cebimdeydi terlemişti gene calısmıyodu bende sınırlendım sıyah bölümü cıkardım sac kurutma makınası tuttum duzeldi ama yapışkanları gözüküyo ve şimdi hiç bişey yapamıyorum. Artık telefonu satmayı planlıyorum evkurdan 385 tlye almıştım. Telefoncuya gidicem yarın. Telefon bu haldeyken kaç para eder vea nasıl telefonlarla takas yapabılırım ? :vur

----------Eklendi @ 22:15:11 ---------- Yazıldı @ 22:09:39 ----------

beyler yardım edıcek yok mu ya :hmmm

Jetlak

Üye
50 lira eder

ByOsqi

Üye
    Konu Sahibi
Takas olarak ney verirler ?

Jetlak

Üye
nt sistemli tuşlu bir nokia belki sormak lazım

meme4

meme4

Üye
kimse almıyor bu telefonları hiç gitme derim bataryasını sök bi çocuga ver oynasın bari çocuk sevindirmiş olursun trident türkiye adına satış yapıyor ama çindeki 5 10 tl arasında degişien telefonların üstüne trident yazısını basıp italatçı firma adında kayıtları yapıp ülkemizde efeleniyor o sitesinde adam diyor ya bir firma için en önemli hizmet yedek parça bulundurmaktır yedek parça istedigin kadar bulundur lanet bir müşteri temslcin lanet bir servisin yapılmadan gelen telefonlar işciligi ve kullanımı sıfır işletim sistemi dandik telefondan başka bişe deil ben trident t1000 kullanıyorum bazı arkadaşlar destekliyor almayın bana pm atın ben satım o kadar pişmanım 100 tl ye veririm bu firma beni bitirdi birazda sizi biitirsin sadece sözde yollayın servise yapalım demeyi biliyolar sonuç yazılım yüklendi gerizekalımısınız lan servis çocuk bile anlar bu telefonun mikrofonunda bir sorun oldugunu telefonunun içine sıvı girmiş 85 tl ekran parası istiyolar gelsğin saç kurutma makinasını 1 saat tutcam kolanyayı çıkartcam sonra direk kızılaya nokıa üstüne 100 tl vercem degiştircem bu trident bana ne ögretti biliyor musunuz telefonda nokıa samsung vb ünlü firmalardan vaz geçilmeyecegini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt