Beyler yardımınız gerekiyor lütfen bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

certy

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardımınız gerekiyor lütfen bir bakın
Beyler ben belle fp3 kurdum, fakat bu sitede paylaşılan çoğu şeyi kullanamıyorum. Mod atmalar falan hepsini yaptım olmuyor olmuyor. Ne widgetler değişiyor ne programlar çalışıyor. Kurduğum şeyden dolayı mı sıkıntı var? http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp3-10-10-2012-a-604563.html bu linktekini kurdum ama keşke kurmaz olaydım. Lütfen yardım edin başka birşey kurmam gerekiyorsa onun linkini verirseniz çok sevinirim. Ya da bu kurduğumda ne yapmam gerekiyor?

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Telefonun 5800 ise yanlış yerdesin.Çözüm için bu yazılımı kullananlara başvur.

hizan

hizan

Üye
Beyler ben belle fp3 kurdum, fakat bu sitede paylaşılan çoğu şeyi kullanamıyorum. Mod atmalar falan hepsini yaptım olmuyor olmuyor. Ne widgetler değişiyor ne programlar çalışıyor. Kurduğum şeyden dolayı mı sıkıntı var? http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp3-10-10-2012-a-604563.html bu linktekini kurdum ama keşke kurmaz olaydım. Lütfen yardım edin başka birşey kurmam gerekiyorsa onun linkini verirseniz çok sevinirim. Ya da bu kurduğumda ne yapmam gerekiyor?

arkadaşım fp2 çıkmadı ki fp3 çıksın.

sen nasıl kurdun onu.

hakan güven burada inasanları resmen aldatıyor fp3 diye.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Orda adı geçen fp3 ün ne olduğunu anlamayanlar, daha symbianı anlamamışlar demektir.

certy

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım zaten kardeşim onun için yardım istiyorum

- - - Eklendi - - -

Kardeşim telefonum 5800 bu kurduğum iyi değilse başka bir tane göster onu kurayım. Yada eski haline nasıl döner yardımcı olun.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Anlamadım zaten kardeşim onun için yardım istiyorum

- - - Eklendi - - -

Kardeşim telefonum 5800 bu kurduğum iyi değilse başka bir tane göster onu kurayım. Yada eski haline nasıl döner yardımcı olun.

Bu Verdiğin Linkteki Bir CFW. Yani Senin Telefonunun İşletim Sistemini Değiştiren Birşey Değil. Sen Gelipte S^3 Uygulamalarını Açamazsın(S60v5 Destekleyenler Hariç).

nasıl yani symbiana fp3 mü çıktıda anlayalım.

Sen Güncel Konuları Takip Et. Yeterli Senin İçin.

certy

Üye
    Konu Sahibi
Peki 5800' a S^3 kurma gibi bir şansım yok mu

certy

Üye
    Konu Sahibi
Yani benim telefona kurduğum şey sadece görsellik açısından symbian belle öyle mi?

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yani benim telefona kurduğum şey sadece görsellik açısından symbian belle öyle mi?

Ya Şunu İyice Üstüne Basarak Söyleyim.. S60v5 Serisine Belle S^3 Gibi Birşey Yok, Olamaz, İmkansız.. Sadece O Görsellik Ve Yapımcısının Verdiği Ad.

certy

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim. Banada saçma gelmişti ama *#0000# yaptığımda Symbian Belle yazınca öyle sandım.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tamam teşekkür ederim. Banada saçma gelmişti ama *#0000# yaptığımda Symbian Belle yazınca öyle sandım.

Rica Ederim :) Sana Tavsiye, Başlığa Dikkat Et, Bulunduğun Kategoriye Dikkat Et, Açıklamada Yazanlara Dikkat Et, Ha Birde Konu Hakkında Bilgi Sahibi Olmayanlara Da Dikkat Et :)
Kolay Gelsin..

hizan

hizan

Üye
arkaadşım o arkadaş öyle bir ad vererek insanları kandırıyor bir şekilde bilmeyenler fp3 geldi diye hemen yüklemeye çalışıyor hakanın yaptığı iyi değil .

certy

Üye
    Konu Sahibi
Tek isteğim aslında android gibi ana ekranın sağa sola kaydırılması ve oralara kısayol atılmasıydı ama olmadı :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
arkaadşım o arkadaş öyle bir ad vererek insanları kandırıyor bir şekilde bilmeyenler fp3 geldi diye hemen yüklemeye çalışıyor hakanın yaptığı iyi değil .

Herkes Başlığa Ve İçeriği Bakarsa Böyle Bir Problem Olmaz. Belle FP Serisi Görüldüğü Gibi S^3 Cihazlara Geliyor, Şimdi Mantıklıca Düşünelim Konu Başlığında
Yazıyor. Peki S^3 Cihazlar Neler ?....

Mantık Mantık Mantık. Konu Sahibi İle Alakası Yok...

ANIL

ANIL

Admin
Konu açıklığa kavuştuğuna göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...