Beyler Yardım Edin 5300 ilgili lütfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ælbert

Ælbert

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Yardım Edin 5300 ilgili lütfen!!

Arkadaslar Telefonum Bu Kendiliginden Fotolar Cekio Kayar Kapagı Hızlıca acıp kapıyorum kapanıo şebeke gelip gidiyo yok yok galiba telefonum üşütmüş:bilmem::bilmem::agla:agla:agla:bilmem::bilmem: Yardım Lütfennn

--------------- Ekleme ---------------

Ya Beyler Lütfen Biseyler Yapın yoksa bi çin malı telle degistircem::@:@:@:(:vur:vur:vur:vur:konus::konus::smartass: lütfen rica ediyorum

Ælbert

Ælbert

Üye
    Konu Sahibi
Ya Bakıoyusnuz biseyler yazııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

cannnnner

cannnnner

Üye
avea hat kullanıyosun şebekenin gidip gelmesi gayet normal. ben avea kullanırken benim telimde(6230i) öleydi. ama turkcell hatta geçtim ve bütün sorun ortadan kalktı.

kamerana gelince hiç bir fikrim yok üzgünüm :(

dass

Üye
kardesım bk simdi bnde 5300 kullanıodm bu tellerin içinde kagıt dewre war pıyasadakı isımı fılm dıe gecıo bunun işlewi telden goruntuyu ekrana we ekranın altındakı tusları calıstırıo kızagı kapatırken acarken telı kılıtleyı falan failan calıstırıo o parca kızagı acıp kaparken eskıo yırtılıo bozuluo bnce sorun orda bnimde ust tuslarım bosulduydu ondanmıs onu degıstır bnce yardımcı olmusumdur inş.

--------------- Ekleme ---------------

haaa kamera olayına gelıncede garantı bu filmden dolayıdır

src34

src34

Üye
arkadaşım bundan önceki telefonum 5300 aynısı banada oluyor beyaz bir ekran geliyor sonra bir şekilde düzeliyordu kapagı actıgında

xxxooo

xxxooo

Üye
bryler benimde telefonum 5300 avea hatlarda benimkide reset atıyor bu 1 2.si bu tür telefonların tuşları takılabiliyor fotograf tuşunaa bak takılmış olabilir birde kaba ekleme yapmışsın o sıkıştırıyorda olabilir garantisi varsa servise götür benden bu kadar selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt