beyler telefonum s5233w acil iphone firmware lazım sorularım var lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
beyler telefonum s5233w acil iphone firmware lazım sorularım var lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!
beyler samsung s5233w aldım firmware yapmak istiyorum youtube den videolara baktım ama kafama takılan sorular var eğer cevaplarsanız çok makbule geçersiniz :megafon::megafon:

soru1:bir iphone firmware linki verirmisiniz??
soru2:firmware yaparken telefonun pc bağlantısı hangi seçenek olmalı(samsung stüdyo/bellek kartı vesaire)
soru3:patch ne demek?(link verirseniz daha iyi olur güzel elleriniz yorulmasın)
ve son soru:eğer firmwareyi tam yükleyemessem geri orjinale dönebilirmiyim??????

beyler yardımlarınızı bekliyorum SSOOSS eğer 1 aya yapamassam :vur bu şekle dönerim :evet:

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
kimse yokmu abi yardım edecek bari bir soru cevaplayın:off:

ceronimo04

ceronimo04

Üye
1 : firmware ler forumda mevcut. arama yaparsan bulabilirsin.
2 : firmware yaparken telefonu kapalıyken download moduna alıyorsun. firmware buldugun konuda bunun anlatımı mutlaka vardır. ordan bakarak yapabilirsin.
3 : patch ; bir yazılımın/firmwarenin editlenmiş hali demektir. genelde çoğu kişi buna tema diyor. :)
4 : firmwareyi tam yüklemezsen veya uygun olmayan başka modele ait bir firmware yüklersen telefonun bir daha açılmayabilir. Eğer telefon garantiliyse bunu da samsung servis merkezine götürüp telefonum açılmıyor diye arıza kaydı açtırırsan anakartını değiştirirler. telefonun için komple değişir. sorun çözülür. :)

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeşim de 2. soru tam anlayamadım star wifi var bende ayarlardan telefon ayarları var oradan pc bağlantısı var işte ordaki seçenekleri sayayım sana [samsung pc stüdyo´´´medya oynatıcı´´ bide yığın bellek var işte firmwareyi yüklerken telefonumu hangi ayara göre seçmeliyim diye sordum ben kardeş eğer mümkünse onuda cevapla artık sorum kalmayacak ve wifiye ilk firmware adımımı atacagım şimdiden tşkr edrm:oke:

eggeegge262696

Üye
telefonunu kapadıktan sonra ses kısma, arama kapama ve fotoğraf çekme tuşlarına basılı tutmalısın ekranda kırmızı şeridin içinde bir download yazısı görünecektir sonra pc ye bağla :d:

efendisiz13

Üye
    Konu Sahibi
saol kaddeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt