Beyler Telefonu Hackleyemedim acil yardıma ihtiyacım var !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Telefonu Hackleyemedim acil yardıma ihtiyacım var !!!
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

şu ilk sayfadakileri yaptım ama hacklenmedi sertifika hatası veriyo hala hacklenmiştir belki ama hacklendiğini bile nasıl anlıcagımı bılmıyorum

rom patcheri açonca ikisinnde yanindaki işaretler maviydi onları basılı tutarak yeşil yaptm bi tek o yazmıyodu konuda diğer hepsini yaptm seçeneklere girip patch felan lütfen yardm edin ..
birde x-plore yükledm installserver mi ne varmıs onuda acamadım sertifika hatası icin

----------Eklendi @ 17:30:59 ---------- Yazıldı @ 17:26:50 ----------

Yokmu yardım edicek acil yahu

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şimdi x plore ile attım installserveri ve unsigned sertifika hatası veren uygulamayı yükledim hack işi tamam mıdır ?

aleranol

aleranol

Üye
sanırım tamam unsignedi yüklediysen. Bide xplore den c/private ye bak dosyaları bulursan içindeki yada private yi işlem tamam.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hocam şimdi x plore ile attım installserveri ve unsigned sertifika hatası veren uygulamayı yükledim hack işi tamam mıdır ?
Zaten bu işi yapan installeserverdir. Bunu attıysanız her halükarda hack olmuştur. Unsigned uygulama deneyiniz.

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım iste onu simdi yükledim unsigned oldu sanırım attıgın konudan yardım aldım :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt