beyler telefon çok ısınıyor dinleniyor olabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
beyler telefon çok ısınıyor dinleniyor olabilir mi
Başlıkta söylediğim gibi telefon Xperia s ve cayır cayır yanıyo bazen aradığım'da karşı tarafı. Benim sesim bana tekrar geliyor s 3 u aradım arkadaşı ses net tekrarlama falan yok. Artı telefon şarj'da.ken uyku ya geçmeye ayarlı durup durup ekran aydınlanıyor geri kararıo yoksa paranoyak mi olduk :-)

skywalker06

skywalker06

Üye
Garantiye ver telefonda bir sorun olabilir dinlenmekle alakası yok

omr bşr

Üye
Evet ben dinliyorum :eller:

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben dinliyorum :eller:

Eyvallah dinlediğin için :-P

- - - Eklendi - - -

ayrıca forumlar'da dinlenince sesinin tekrar sana gelmesi telefonun ısınması durup durup ışığın yanması gibi birşeyler söylenmiş

hasanistan

hasanistan

Üye
çoğu telefon ısınabilir ısınırken dinleneni de ilk kez duydum doğrusu:hmmm

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
bende google'den duydum kardesim :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
olabiler :-)

restmod

restmod

Üye
Senin hoparler sesin cok aciksa ses mikrafondan sana geri gelir ben konusurken son sese actigimda hep oyle oluyo isinmasida kac dereceye cikiyo sicaklik

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
39 falan kardesim bazen 40 kapatıyorum yeniden sıkıntı yok normal'e dönüyor

erhank98

erhank98

Üye
belkide duş alıyordur lo :D

restmod

restmod

Üye
Valla bendede ole normal duruyoken 25- 30 arasi fazlaymis senin servise ver bence

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesim

codblackops2

codblackops2

Üye
belki de ısındığı için çok yorulmuştur. :hmmm şöyle koltuğa uzanmış dinleniyordur diye bi espri yapsam? :hmmm

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
benim kardesim'de s2 var s2'den kat kat iyi buna ınan benim bu telefondan cidden tek sıkıntım şarj abi günde 2 kere şarj ediyorum herşey kapalı ekran vs batarya sauer lar yüklü bana misin demiyor

hasanistan

hasanistan

Üye
benim kardesim'de s2 var s2'den kat kat iyi buna ınan benim bu telefondan cidden tek sıkıntım şarj abi günde 2 kere şarj ediyorum herşey kapalı ekran vs batarya sauer lar yüklü bana misin demiyor
ekranın hd olması ve büyük olmasından kaynaklı sanırsam mecbur kalmadıkça ekranı açma daha iyi gider:oke:
ve bence de s2 ye nazaran daha iyi ama geç kaldın :D

- - - Eklendi - - -

belki de ısındığı için çok yorulmuştur. :hmmm şöyle koltuğa uzanmış dinleniyordur diye bi espri yapsam? :hmmm
burası çok soğudu :D

taylan08

Üye
telefondaki herşeyi yedekle sonra sonra fabrika ayarlarına geri döndür sonra ayarları sıfırla. arka planda yüklediğin bi progran devamlı çalışıyorsa o sıkıntı yapıyordur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...