Beyler Samsung F480 aCİL YARDIM LÜTFEN ! Tel KAPANDI:S

Sponsorlu Bağlantılar

magom12

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Samsung F480 aCİL YARDIM LÜTFEN ! Tel KAPANDI:S
telefonun şarjı bitti 5-6 kere fln açmaya çalıştım açıldı kapandı açıldı kapandı sonra eve geldim şarj a taktım ama yanıp söönüuyo sarj dolarmış gibi yapıyo ama tamamlamıyo kapanıp açılıyo seri seri acaba sorunu nedir yardım lütfen :S loader %87 böle bişiler yazıyo ama çok çabuk geçiyo yazı okunmuyo

yardım lütfen :ah

matchelss

matchelss

Üye
Yazılımla alakalı olması muhtemel.Bu durumda master reset atmanda mümkün olmayacaktır.Pili başka bir telefonda şarj ederek yazılımı tekrar kurman gerekli gibi görünüyor.

magom12

Üye
    Konu Sahibi
yeni pil alsam olurmu?

--------------- Ekleme ---------------

bide ürün spot ondan kaynaklanan bişey olabilirmi

Bozgun_

Bozgun_

Üye
kardeş Sen önceden pili çıkar ve şarja takmayı dene eğer açılmadıyda Software Yani versiyon atman gerekecek

magom12

Üye
    Konu Sahibi
pili çıkarığ nasıl şarj edicem :S

magom12

Üye
    Konu Sahibi
++++++++++++++

hayalet38

Üye
arkadaş aynısı bende var ve banda oldu şimdi şöyşe yap bak,önce telefonun batarysını çıkar akşamdan sabaha kadar beklesin batarya dışarıda sonra bataryayı tak ve açmadan şarja tak emin çalışacaktır.yazılıma filan gerek yok

ogul8

ogul8

Üye
bunları aldığın telefoncuya sorsana

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
telefon yere dusmus anakartı degısecek

gilthandir

Üye
Hocam banada oldu benimde spot f480 onların bataryaları 3. sınıf batarya.Bi kere tamamen bittimi yapıyomuş bu hatayı.Ya bataryayı şoklat bi telefoncudan .Aldığın yerden başka batarya iste.Vermesse yeni bi tane sağlam orjinal batarya al.O zaman telefondaki şarj süresine inanamıycaksın ;)

newer32

Üye
aynısı bndede vardı şarj aleti bozukmus temassızlık varmıs alttaki çizgi tam tamamlancakken başa dönüyodu şarj aletini değiştirdim düzeldi.

Üst Alt