AIS Üye ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Babannemin telefona geldi batarya sorunu var azcık ama snakeyi fu ll ayarda oynayabiliyor Genişletmek için tıkla ... Android 6 mı?
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Babannemin telefona geldi batarya sorunu var azcık ama snakeyi fu ll ayarda oynayabiliyor Genişletmek için tıkla ... Android 6 mı?
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Konu Sahibi Legend gulu' Alıntı: Android 6 mı? Genişletmek için tıkla ... Aslında yeni farkettim Symbian 6.0 ciklet yazıo fakat android gibi çalışıyor
Legend gulu' Alıntı: Android 6 mı? Genişletmek için tıkla ... Aslında yeni farkettim Symbian 6.0 ciklet yazıo fakat android gibi çalışıyor
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Konu Sahibi The Pancar' Alıntı: Şuan hepimiz seni şikayet etsek ne olur acaba Genişletmek için tıkla ... Bence denemeye gerek yok [emoji6]
The Pancar' Alıntı: Şuan hepimiz seni şikayet etsek ne olur acaba Genişletmek için tıkla ... Bence denemeye gerek yok [emoji6]
Rygebin Üye ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Bence denemeye gerek yok [emoji6] Genişletmek için tıkla ... Bir denesem mi
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Konu Sahibi kaankulahli' Alıntı: Bir denesem mi Genişletmek için tıkla ... Bence deneme ne demişler "deneme arkadaşına denerler sana"
kaankulahli' Alıntı: Bir denesem mi Genişletmek için tıkla ... Bence deneme ne demişler "deneme arkadaşına denerler sana"
Rygebin Üye ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Bence deneme ne demişler "deneme arkadaşına denerler sana" Genişletmek için tıkla ... Bende hiç duymadım , nereden çalıntı bu ?
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Bence deneme ne demişler "deneme arkadaşına denerler sana" Genişletmek için tıkla ... Bende hiç duymadım , nereden çalıntı bu ?
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ Üye Konu Sahibi kaankulahli' Alıntı: Bende hiç duymadım , nereden çalıntı bu ? Genişletmek için tıkla ... Dün gtada polis beni kovalıyodu demekki o yüzden .D
kaankulahli' Alıntı: Bende hiç duymadım , nereden çalıntı bu ? Genişletmek için tıkla ... Dün gtada polis beni kovalıyodu demekki o yüzden .D
Rygebin Üye ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Dün gtada polis beni kovalıyodu demekki o yüzden .D Genişletmek için tıkla ... Bence de
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ' Alıntı: Dün gtada polis beni kovalıyodu demekki o yüzden .D Genişletmek için tıkla ... Bence de