Beyler nokia c5-03 alıcam sizce nasıl bir telefon içeri bir kaç özellik yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Beyler nokia c5-03 alıcam sizce nasıl bir telefon içeri bir kaç özellik yazdım.
Ekran Tipi: Touch Screen
İşletim Sistemi: Symbian
Diğer: Ovi Maps ile Ücretsiz Navigasyon, 3.5 mm Ses girişi, el yazısı tanıma, Flash Lite 3.0 desteği, resim düzenleyici.
Kamera Çözünürlük: 5.0 MegaPixel
Kamera Zoom: 3X
Video Kayıt: Var
Oyun: Var
3G: Var
Bluetooth: Var
Wi-Fi: Var i
Ekran Çözünürlüğü:360 X 640px, 16M Renk, 3.2?
Hafıza Kart Tipi: MicroSD vs. bunun gibi özellikleri var

napıcan o telefonu berbat bir telefon dokunmatik değil basmatik aynı fiyata androidli telefon al daha iyi

cyber

Üye
»»»NOKİA C6–01«««
almalısın

c6-01 güzeldir herkes bi laf öğrenmiş android android diye de o paraya android telefon alırsan çok değil 1 ay sonra sinir krizlerine girmeye başlarsın android yüksek gereksinim isteyen bir telefon tamam başlarda görsellik açısından çekici gelebilir ama bir süre sonra sıkıntılarını fark edersin. sana tavsiyem bütçe arttırabilirsen 700-800 için android 550-600 yapabilirsen de c6-01 al derim

Konu Sahibi
c5 iyi değilmi yani benim terchimi şuan bu hani olumlu olumsuz yönlerini araştırıyorum.

c6-01 forever yakında belle de gelirse tadından yenmez

arkadaşım verebilecek gücün varsa c6-01 al yoksa c5-03'de fena değil ama herşeyiyle c6-01 çok daha iyi c5-03 e bakarak

Konu Sahibi
ya arkadaslar bazılar dioalr c5 hakkında göya konuşma sırasında karşıdakinin sesini az duyuyormuşuz. bazıları bu yüzden hoparlör açıyormuş. böyle şeyler varmı yoksa atıyorlarmı

sen malzemesi kaliteli, servisi mevcut servisler arasında en iyi olan markayı tercih et. c5-03 te alma, git bi telefoncuya c6-01 ile farkını gör c6-01 geçenlerde 549 lirydı bu paraya daha iisini bulman imkansız. sakın ola ki android die t20 filan almaya kalkma benden demesi

beyler burası tartışma yeri değil bi sorununuz varsa pm atın!

şuan da kullandığım telefon süper al abı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...