Beyler nokia c5-03 alıcam sizce nasıl bir telefon içeri bir kaç özellik yazdım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevkan366

Üye
    Konu Sahibi
Beyler nokia c5-03 alıcam sizce nasıl bir telefon içeri bir kaç özellik yazdım.
Ekran Tipi: Touch Screen
İşletim Sistemi: Symbian
Diğer: Ovi Maps ile Ücretsiz Navigasyon, 3.5 mm Ses girişi, el yazısı tanıma, Flash Lite 3.0 desteği, resim düzenleyici.
Kamera Çözünürlük: 5.0 MegaPixel
Kamera Zoom: 3X
Video Kayıt: Var
Oyun: Var
3G: Var
Bluetooth: Var
Wi-Fi: Var i
Ekran Çözünürlüğü:360 X 640px, 16M Renk, 3.2?
Hafıza Kart Tipi: MicroSD vs. bunun gibi özellikleri var

futbol123

futbol123

Üye
napıcan o telefonu berbat bir telefon dokunmatik değil basmatik aynı fiyata androidli telefon al daha iyi

cyber

cyber

Üye
»»»NOKİA C6–01«««
almalısın

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
c6-01 güzeldir herkes bi laf öğrenmiş android android diye de o paraya android telefon alırsan çok değil 1 ay sonra sinir krizlerine girmeye başlarsın android yüksek gereksinim isteyen bir telefon tamam başlarda görsellik açısından çekici gelebilir ama bir süre sonra sıkıntılarını fark edersin. sana tavsiyem bütçe arttırabilirsen 700-800 için android 550-600 yapabilirsen de c6-01 al derim :oke:

sevkan366

Üye
    Konu Sahibi
c5 iyi değilmi yani benim terchimi şuan bu hani olumlu olumsuz yönlerini araştırıyorum.

sevkan366

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
c6-01 forever yakında belle de gelirse tadından yenmez :naughty:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşım verebilecek gücün varsa c6-01 al yoksa c5-03'de fena değil ama herşeyiyle c6-01 çok daha iyi c5-03 e bakarak

sevkan366

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bazılar dioalr c5 hakkında göya konuşma sırasında karşıdakinin sesini az duyuyormuşuz. bazıları bu yüzden hoparlör açıyormuş. böyle şeyler varmı yoksa atıyorlarmı

hakan_710

hakan_710

Üye
sen malzemesi kaliteli, servisi mevcut servisler arasında en iyi olan markayı tercih et. c5-03 te alma, git bi telefoncuya c6-01 ile farkını gör c6-01 geçenlerde 549 lirydı bu paraya daha iisini bulman imkansız. sakın ola ki android die t20 filan almaya kalkma benden demesi

hakan_710

hakan_710

Üye
beyler burası tartışma yeri değil bi sorununuz varsa pm atın!

red_wolf07

Üye
şuan da kullandığım telefon süper al abı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt