beyler lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
beyler lütfen yardım
face de nimbuz ebddy facebookchat palringo gibi programlarla sohbet ederken 5 veya 10 dk sonra programı atıyor tel veya ekran bembeyaz olup kapanıyor ne olacak yaa

telefonunuzda program çakışmaları oluşmuş olabilir, en son yüklediğiniz uygulamaları kaldırınız..

ibrother

Üye
telefona format programa reinstall. :1

Konu Sahibi
ya hepsini yaptım format filan attım programlarda çakışma da yok ama 5 dk sohbet ediyorum program kendiliğinden atıyor yada ekran bembeyaz olup kapanıyor ram uyarısı filan da vermiyor neden acaba yaa

TheCower

Üye
Benimkinin bile 2 mb rami var yetiyo bi görüntülü konuşma yapmıyorum sonuç olarak telefonunu fazla yorma. Sakin sakin kullan. Böyle devam ederse tek çare ameliyat. Formatla.

Konu Sahibi
ya ama uyarı filan vermiyor ram ile ilgili tel n 95

sil sonra kendi sitelerinden indir öyle dene

Konu Sahibi
tamam bi deneyim öyle ama ise yarayacağına inanmıyorum çünkü telefon ekranı bembeyaz olup kapanıyor telefon bozuk olabilir mı

ibrother

Üye
güncel mi sürümü telefonun. Kimsede öyle hata vermez çin malı blackberry bile açıyor sende nasıl olmaz. Güncel değilse güncelle.

Konu Sahibi
kendi sitesinden indirdim nasıl güncelleme yapılıyor acaba

mstf_l

Üye
hepsininde hata vermesi garip

Konu Sahibi
tek bi sonuç kaldı o zaman telefon bozuk

en iyisi programı kaldır bir daha da kullanma...sonra daha büyük bir soruna neden olabilir bende de powermp3 yapıyordu artık sildim sıkıntı yok oldu

vermez zaten. Tel zorlandımı direk kapatır. Sen hard format ı dene. *3 arama tuşuna basılı tut aç telefonu.

ibrother

Üye
Güncellemek için telefonu Nokia software updater indir google.a yaz çıkar. telefonu pc bağla pc süite modu seç güncelle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...