Beyler Kuzenim Askere Gidiyor Ve Mahalleye DJ Geldi

Konu Sahibi
Beyler Kuzenim Askere Gidiyor Ve Mahalleye DJ Geldi
Biraz gereksiz oldu ama benim icin heyecan verici bir konu Adamin ekipmanlari falan cok hosuma gitti.Bildiginiz gibi biraz bu iste hevesim var.Yazmak istedim sadece Kusra bakmayin

biraz elleyimmi de

Tepkiler: BrainHacker
bormal birşey benim öyle bir derdim yok tüm sistem bende var fazlası bile var

Konu Sahibi
Abi yemin ediyorum ben bu ulkede yasamak istemiyorum

Konu Sahibi
Abi serefsizler yuzunden eglence iptal oldu,biraksan simdi terk ederim bu ulkeyi.Sirf cahil insanlar yuzunden

Konu Sahibi
Abi adamlar sucsuz yere bir akrabamizi dovduler.Ya adami tanimaniz gerek adam melek gibi.Bizim disimi-a 1-2 kizi kavga ettirdiler.Adam insanlik yapip ayirmaya calismis.Kizin babasina kizini bi adam dovuyor demisler.Adami linc ediyorlardi 10 kisi

RowneSM

Üye
Abi adamlar sucsuz yere bir akrabamizi dovduler.Ya adami tanimaniz gerek adam melek gibi.Bizim disimi-a 1-2 kizi kavga ettirdiler.Adam insanlik yapip ayirmaya calismis.Kizin babasina kizini bi adam dovuyor demisler.Adami linc ediyorlardi 10 kisi

Sebebe bak ya.

Konu Sahibi
Ya vallahi o kadar kafam bozuldu ki anlatamam

Soyle insanlara sinir oluom iste