KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam üzülme hemen lafımı geri alıyorum
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Gel beraber olsun Genişletmek için tıkla ... Yok saol ben daha yeni hamburger yedim
İhtiyar007' Alıntı: Gel beraber olsun Genişletmek için tıkla ... Yok saol ben daha yeni hamburger yedim
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: bi parça ye bari Genişletmek için tıkla ... Tamam ihtiyar seni mi kırcam zaten bikaç gün sonra ölüp gidiceksin
İhtiyar007' Alıntı: bi parça ye bari Genişletmek için tıkla ... Tamam ihtiyar seni mi kırcam zaten bikaç gün sonra ölüp gidiceksin
İhtiyar007 Üye asdfjkl99' Alıntı: Tamam ihtiyar seni mi kırcam zaten bikaç gün sonra ölüp gidiceksin Genişletmek için tıkla ... Ben geçen ay ölmüştüm ama Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep
asdfjkl99' Alıntı: Tamam ihtiyar seni mi kırcam zaten bikaç gün sonra ölüp gidiceksin Genişletmek için tıkla ... Ben geçen ay ölmüştüm ama Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben geçen ay ölmüştüm ama Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Öbür taraftan yazıyosun ha
İhtiyar007' Alıntı: Ben geçen ay ölmüştüm ama Rahmetli Ihtiyar - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Öbür taraftan yazıyosun ha
İhtiyar007 Üye asdfjkl99' Alıntı: Öbür taraftan yazıyosun ha Genişletmek için tıkla ... belki sen de ölmüşsündür
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: belki sen de ölmüşsündür Genişletmek için tıkla ... Yok ya ben ölsem cehennemliğim zaten
İhtiyar007' Alıntı: belki sen de ölmüşsündür Genişletmek için tıkla ... Yok ya ben ölsem cehennemliğim zaten
İhtiyar007 Üye asdfjkl99' Alıntı: Yok ya ben ölsem cehennemliğim zaten Genişletmek için tıkla ... Allah bilir
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Allah bilir Genişletmek için tıkla ... Evet ama çok hayırsızım ya ben bittim öteki tarafta. Yanına gelirim ama merak etme Beraber yanarız
İhtiyar007' Alıntı: Allah bilir Genişletmek için tıkla ... Evet ama çok hayırsızım ya ben bittim öteki tarafta. Yanına gelirim ama merak etme Beraber yanarız
İhtiyar007 Üye asdfjkl99' Alıntı: Evet ama çok hayırsızım ya ben bittim öteki tarafta. Yanına gelirim ama merak etme Beraber yanarız Genişletmek için tıkla ... sen benden önce çıkarsın
asdfjkl99' Alıntı: Evet ama çok hayırsızım ya ben bittim öteki tarafta. Yanına gelirim ama merak etme Beraber yanarız Genişletmek için tıkla ... sen benden önce çıkarsın
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: sen benden önce çıkarsın Genişletmek için tıkla ... Nası yani anlamadım nereye önce çıkarım?
İhtiyar007' Alıntı: sen benden önce çıkarsın Genişletmek için tıkla ... Nası yani anlamadım nereye önce çıkarım?