.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Hayırdır moruk ? Genişletmek için tıkla ... N'oldu kardes bir sorun mu var?
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: N'oldu kardes bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Evet var dostum sorun sensin
.caner.' Alıntı: N'oldu kardes bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Evet var dostum sorun sensin
KD1907 Üye Evet bu 13 sayfa süren yazımızda @İhtiyar007 arkadaşımız ve ben @MaxipmaN adlı arkadaşımıza "ismini nasıl gözüktürücek" onu anlattık.
Evet bu 13 sayfa süren yazımızda @İhtiyar007 arkadaşımız ve ben @MaxipmaN adlı arkadaşımıza "ismini nasıl gözüktürücek" onu anlattık.
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Konu zirve'de Genişletmek için tıkla ... Aynen sayemizde en popüler konu oldu Harikayız ya
İhtiyar007' Alıntı: Konu zirve'de Genişletmek için tıkla ... Aynen sayemizde en popüler konu oldu Harikayız ya
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Herkesin bir popisi vardır Genişletmek için tıkla ... Gönderme mi yaptın?
İhtiyar007 Üye asdfjkl99' Alıntı: Neyse tamam yok bişi devam Genişletmek için tıkla ... @esmeran3 ün konusunu da uçursak mı ki?
asdfjkl99' Alıntı: Neyse tamam yok bişi devam Genişletmek için tıkla ... @esmeran3 ün konusunu da uçursak mı ki?
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: @esmeran3 ün konusunu da uçursak mı ki? Genişletmek için tıkla ... Ahaha aynen Konu uçurmakta üstümüze yok moruk
İhtiyar007' Alıntı: @esmeran3 ün konusunu da uçursak mı ki? Genişletmek için tıkla ... Ahaha aynen Konu uçurmakta üstümüze yok moruk
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: bittin Yunus Genişletmek için tıkla ... Moruk biraz seri ol ya. Ama pardon sen elini kaldırana kadar 50 yıl geçiyo nasıl olsa ihtiyarsın.
İhtiyar007' Alıntı: bittin Yunus Genişletmek için tıkla ... Moruk biraz seri ol ya. Ama pardon sen elini kaldırana kadar 50 yıl geçiyo nasıl olsa ihtiyarsın.