Beyler Ilk Jilet Trasimi Oldum....

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
bi süre sonra kes kes bıkacaksın ilk heves :zzz:

Türe

Türe

Üye
Sarımsakla mı ? :)

- - - Eklendi - - -

Sagolun beyler,deneyip görücez,sizin için feda ettik kendimizi Haydar abiyle :D

Sarımsağı 5-6 ay önce kullandım. Evet çıkan tüylerde artış yapıyor ama sizin bunu jiletle desteklemeniz gerekiyor.

foreverthe

foreverthe

Üye
Sarımsak filan hikaye psikolojik olarak fazla olduğunu sanıyorsunuz :ehe Sakalların çıkması erkeklerde 17-19 yaş arası başlar. Gerçi bende 7. sınıfta hafif hafif çıkmaya başladı :D Neyse sizin yapmanız gereken yaşınız geçmişse bir doktora başvurmak ve testosteron hormonlarınıza baktırmak ve doktorun dediklerini uygulamak. Jiletle kesmek ise sadece kalınlaştırır ve daha koyu gözüktürür.

Saygılar :pro2:

Türe

Türe

Üye
Sarımsak filan hikaye psikolojik olarak fazla olduğunu sanıyorsunuz :ehe Sakalların çıkması erkeklerde 17-19 yaş arası başlar. Gerçi bende 7. sınıfta hafif hafif çıkmaya başladı :D Neyse sizin yapmanız gereken yaşınız geçmişse bir doktora başvurmak ve testosteron hormonlarınıza baktırmak ve doktorun dediklerini uygulamak. Jiletle kesmek ise sadece kalınlaştırır ve daha koyu gözüktürür.

Hikaye filan değil arkadaşım gerçek. :oke:

ensonkral06

ensonkral06

Üye
Bende ilk çıktığı zamanlar seviniyodum. 2 günde traş oluyodum. şimdi bıktım artık çıkmasını istemiyorum :D . haftada 1 kez zar zor traş oluyorum yaş 18 ama baya çıkıyo bende. askerde ne yapcaz bilmiyorum :D :D :D :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
geçmiş olsun 1 yıl sonra bu başlıkta görüşmek üzere :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Sarımsakla mı ? :)

- - - Eklendi - - -

Sagolun beyler,deneyip görücez,sizin için feda ettik kendimizi Haydar abiyle :D

:spr :D

- - - Eklendi - - -

Hikaye falan değil arkadaşım gerçek.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu yöntem efsane sizin haberiniz yok :D Kime sorarsanız ilk söyliyeceği şey budur :)

Uhops

Uhops

Üye
yaş 15 benim haftada 2 kez ben napcam askerde:(

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Hayırlı olsun bende haftasa bir oluyorum okuldan kızsalarda :P:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Serbest kiyafete gectigimizden beri bizim okuldan ses cikmiyor :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Haftaya pazartesi son kez traşımı olurum.. Sonra uzatıcam hep son 10 gün rapor alıcam :P:

Heroata

Heroata

Üye
Survivorda napyolaar

codblackops2

codblackops2

Üye
bazen keşke köse olsaydım diyorum :D

Üst Alt