beyler gözünüzü seveyim bi yardım yaw ? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
beyler gözünüzü seveyim bi yardım yaw ? :(
oviden bile indrmeye çalıştığım batery monitor uygulamasını ve ona benzer internet yardmı olan uygulamaları kuramıyorum :/ bu bellenin genel sorunu mu anlamadm bi yardım yaw :/

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar marketten bişey indirilmiyor diyorlardı ama ne kadar doğru bilmiyorum :hmmm

NUD

NUD

Üye
forumdan yüklemeyi dene eğer olmazsa telefona reset at *#7370# den

SilentOne

SilentOne

Üye
yoo bn marketten idiriyorum

aera34

Üye
o sıkıntı bende de oldu şöyle çözmüştüm uygularsan belkiçözülür telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktım ve açıp normal ekrandayken (Hard Format *#7370#) format attım sonra bi sıkıntı kalmamıştı format dan kaynaklanabilecek veri kaybından ben sorumlu değilim arkadaşlar bilginize :oke:

legend5858

legend5858

Üye
Yukarıdaki arkadaş hard format *#7370# demiş o soft format oluyor.Yani sen soft format at düzelir.Yani düzelmesi gerekiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
oviden bile indrmeye çalıştığım batery monitor uygulamasını ve ona benzer internet yardmı olan uygulamaları kuramıyorum :/ bu bellenin genel sorunu mu anlamadm bi yardım yaw :/

belle hızlı ve sorunlu geldi daha bir ayı vardı :(

legend5858

legend5858

Üye
Artık nokia ya o kadar baskı yapıldı ki belle için, adamlar tam test etmeden piyasaya sürdüler daha zamanı vardı arkadaşın dediği gibi.Güncelleme yakındır hatalar giderilir.

yalanci55

yalanci55

Üye
arkadaşlar yüklemede sorun yok yalnız indirmeye başlıyor ve yarıda kesiliyor yarıda kesildikten sonra menüden smart installere girerseniz indirmeyi ve yüklemeyi tamamlarsınız....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
E6 gibi 0625 gelecektir .

joe_cenk

joe_cenk

Üye
yakındır yeni güncellemeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt