Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler gözünüzü seveyim bi yardım yaw ? :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53
Üye
Konu Sahibi
beyler gözünüzü seveyim bi yardım yaw ? :(
oviden bile indrmeye çalıştığım batery monitor uygulamasını ve ona benzer internet yardmı olan uygulamaları kuramıyorum :/ bu bellenin genel sorunu mu anlamadm bi yardım yaw :/
Türe
Üye
arkadaşlar marketten bişey indirilmiyor diyorlardı ama ne kadar doğru bilmiyorum
ByYlmzZz
Üye
evet genel olarak böyle bir sorun olduğunu biliyorum..
forumdan yüklemeyi dene eğer olmazsa telefona reset at *#7370# den
SilentOne
Üye
yoo bn marketten idiriyorum
aera34
Üye
o sıkıntı bende de oldu şöyle çözmüştüm uygularsan belkiçözülür telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktım ve açıp normal ekrandayken (Hard Format *#7370#) format attım sonra bi sıkıntı kalmamıştı format dan kaynaklanabilecek veri kaybından ben sorumlu değilim arkadaşlar bilginize
legend5858
Üye
Yukarıdaki arkadaş hard format *#7370# demiş o soft format oluyor.Yani sen soft format at düzelir.Yani düzelmesi gerekiyor
oviden bile indrmeye çalıştığım batery monitor uygulamasını ve ona benzer internet yardmı olan uygulamaları kuramıyorum :/ bu bellenin genel sorunu mu anlamadm bi yardım yaw :/
Artık nokia ya o kadar baskı yapıldı ki belle için, adamlar tam test etmeden piyasaya sürdüler daha zamanı vardı arkadaşın dediği gibi.Güncelleme yakındır hatalar giderilir.
yalanci55
Üye
arkadaşlar yüklemede sorun yok yalnız indirmeye başlıyor ve yarıda kesiliyor yarıda kesildikten sonra menüden smart installere girerseniz indirmeyi ve yüklemeyi tamamlarsınız....