arkadaşlar arcade mode'da nasıl 700-1000 puan yapıosunuz? ben en fazla 512 yaptım arcade mode'da. oyun bittikten sora extra puan geliyorya orda hep 20-20-25 filan verio daha üstünü hiç görmedim. onun yüksek gelmesi için ne yapmamız lazım?
arkadaşlar arcade mode'da nasıl 700-1000 puan yapıosunuz? ben en fazla 512 yaptım arcade mode'da. oyun bittikten sora extra puan geliyorya orda hep 20-20-25 filan verio daha üstünü hiç görmedim. onun yüksek gelmesi için ne yapmamız lazım?
arcade modda gelen muzlardan bahsediyor arkadaş üçü birden gelince rekorunu arttırabilirsin tabi iki üç defa gelmesi lazım biraz zaman harcarsan arada bir denk geliyor
arcade modda gelen muzlardan bahsediyor arkadaş üçü birden gelince rekorunu arttırabilirsin tabi iki üç defa gelmesi lazım biraz zaman harcarsan arada bir denk geliyor
değişik olanı versiyonu oynuyorsaniz gelen beyaz muzu kesmeyin keserseniz tek tek atar meyvaları yani kesmemeniz gerek beyaz muzu
1.5 dakikalık bölümdede mavi muzu keserseniz skor duruyor
değişik olanı versiyonu oynuyorsaniz
gelen beyaz muzu kesmeyin keserseniz
tek tek atar meyvaları yani
kesmemeniz gerek beyaz muzu
1.5 dakikalık bölümdede mavi muzu
keserseniz skor duruyor
arkafaslar bu 29000 civarı yapan arkadas yeni versiyon fruit nınja oynamıs .oyun kategorısınde bulabılırsınıZ . Yani o puanı yapmak zor 9 yasnda kardesım 25000 yaptı