jackalmami
Üye
-
Konu Sahibi
-
ge seni öpücembu kadar gereksiz konuya gerek yoktu bence.
yalnız o gün doğan çocuk şuan 30 yaşındagörmemişin kupası olmuş
bir galatasaraylı olarak utandım senden
volkan sakatlanıp çıkmasa o bekir üst üste hata yapmasay dı zor alırdınız hem aykut kocaman kadroyu hiç iyi yapmamıştı ışte sırf bunlar yüzünden kazandınız
11 yıl peeeeeh6 diye diye 11 senede en fazla 30 puan topladınız 6 diye yırtındınız, sizin elinizden iki kere 6 nın 2 katı olan mayıs ve ağustos aylarının 12. gününde ağlattık sizi, sen 11 yılda bana fenerbahçenin şerefiyle aldığı galibyet göster bende o formayı giymessem, ama gösteremezsin çünkü günahların takımı fenerbahçe.. bugün ki maçta gördük maç elden gidiyo hemen sahayı sokak dövüşüne çevirdi aziz'in uşakları futbol erkek oyunudur karı gibi sinir olup mız mızlk yapanların oyunu değil, sendende taraftar değil anca cacık olur
- - - Eklendi - - -
renktaşım çok güzel diyorsun ama sana şunu söylemek istiyorum
örneğin bir insan seni güler yüzle karşılasa sende doğal olarak güler yüz gösterirsin hoşuna gider dimi, ama bu Galatasaray düşmanı fenerbahçeliler bize her şeyde kavga amaçlı yaklaşırlarsa adam muamelesi görmeyi çok beklerler, adam evinde Galatasaraya kupa kaptırıyo gidiyo polis arabasını deviriyo, ciğeri 5 para etmez herif sindiremiyorsan o maçı izlemeyeceksin onu bunu tutuyorum demeyeceksin adam gibi kıçının üzerine oturacaksın, maç izlemeye mi gittin teröristlik yapmaya mı gittin gerizekalı..
bu polis arabalarını deviren öküzlerin mahkemede verdikleri ifade ise şöyle; ben sahaya futbolcularla resim çektirmek için indim "
ba ba ba bende içimden diyordum ki bunlar niye çocuk parkında değilde polis arabalarına saldırıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?