beyler cümleten hepinize geçmiş oldun :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
beyler cümleten hepinize geçmiş oldun :))
kusura bakmayın arkadaşlar inanın ki sizi bu kadar ezmek istemezdik ama ne yapalım futbol işte. Herşey futbol demek değildir:kıskıs:
önününüzdeki maçları bakın artık:ehe tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sizlerden esirgemiyorum. Ne kadar düşünceliyim görüyorsunuz. Eğer canınız bir daha ağlamak çekerse hiç merak etmeyin bir telefon kadar yakınız.
Ağlamaaa sen dayanamaammm :ağlarım:
beyler ciddi ciddi söylüyorum takmaya değmez. Nasıl olsa her zaman aynı duyguları yaşıyorsunuz alışmanız gerek artık böyle şeylere:D
ve bir kez daha anlaşıldığı üzre; en büyük.......
Burayı söylemiyorum size bırakıyorum :ehe
lanet olsun çok düşünceliyim ben ya :kıskıs:

not: bu mesaj kesinkes hiç bir kesimi sinirlendirme ve aşağılama amaçlı değildir. Sadece aramızdaki tatlı rekabete istinaden böyle bir ihtiyaç doğmuştur. Aramızdaki aile olgusuna ters düşen bir durum değildir. ilerde Aynı durumla karşılaşırsak böyle bir konudan hiç bir rahatsızlık duymayacağımızı belirtmek istiyorum. Saygılarımla ebedi galatasaraylı...

- - - Eklendi - - -

son olarak siz değerli fenerbahçelilere edip akbayram'dan aldırma gönül şarkısını hediye ediyorum.

Başıııınnn öneee eğilllmesiiinnn
aldırma gööönüüülll allldırmaaa :kop:

• Beğen
Tepkiler: ssercan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu kadar gereksiz konuya gerek yoktu bence.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu ne şiddet tamam aldınız işte :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
görmemişin kupası olmuş :hih:

ssercan

Üye
Normalde tasvip etmem ama Fenerli üyelerden bazılarına gelsin bu konu. Hep onlar mı konuları provoke edecek biraz da bizimkiler etsin :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
11 senedir şarlatanımız olan bi takımın taraftarına böyle bisey yapmadık.Son 5 maçın 2 sini aldıklarında demedikleri söz,yapmadıkları kalmadı.
2 sene önce takım tutmayan adamlar simdi fanatik oldular gs 1 senedir Türkiye'nin en büyügü o zaman senin zihniyetine göre.
Hem tekrar diyorum bu elemanı burdan alın ortam bozulmasın istiyosanız tabi.
Herseyin adabı var açtırmayın kutuyu..

furkan5800

furkan5800

Üye
bir galatasaraylı olarak utandım senden

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:hih:

Metin137

Metin137

Üye
volkan sakatlanıp çıkmasa o bekir üst üste hata yapmasay dı zor alırdınız hem aykut kocaman kadroyu hiç iyi yapmamıştı ışte sırf bunlar yüzünden kazandınız :vur

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
bir galatasaraylı olarak utandım senden

sen bilirsin :bilmm

beyler hepinize sesleniyorum!!!
Ne yani takımımızın kazandığında eğlenemeyecekmiyiz. Hepiniz benim arkadaşım,forumdaşımsınız. Sizleri bu denli kendime yakın hissedip gayet edepli bir şekilde amacı sadece eğlenilmek olan bu konuyu açtığım için beni tebrik etmeniz gerekir. Eğer yanlış birşey yaptığımı düşünüyorsanız yönetime şikayet edebilirsiniz. Onlar en doğru kararı verirler. Futbol sadece bir oyundur. Bu oyunda kazananda olacak kaybedende ve bu oyunun paralel dinliliğine,holiganizmine kapılmak hem birbirimizin dostluğuna hemde kendimize zarar verir. Amacımızın sadece eğlenmek olması gerekir ki benim yapptığımda bundan ibarettir. O onu 11 senedir yenemiyormuş bu onu ikidir yeniyormuş o bundan daha iyi takımmış kavgalarına girersek sadece birbirimizi kırar ve ne idüğü belirsiz bir amaca hizmet etmiş oluruz. Dediğim gibi birbirimize taş atmadan, kalp kırmadan, lekelemeden, hakaret etmeden sadece bu işin eğlencesine bakarak haraket edebilirsek ne mutlu bize. Diğer türlü inanın ki hepimize zarar verir, elimize de hiçbir şey geçmez. Sadece eğlenin ve eğlenmek isteyenlerede mani olmayın. Hepinizi kucak dolusu sevgilerle selamlıyorum :sarıl:
aramızdaki arkadaşlığın bozulmamasını temenni ediyorum.:tebessüm:

ssercan

Üye
volkan sakatlanıp çıkmasa o bekir üst üste hata yapmasay dı zor alırdınız hem aykut kocaman kadroyu hiç iyi yapmamıştı ışte sırf bunlar yüzünden kazandınız :vur

Halanın bıyığı var mı ?

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
çoğumuzun kitabında; sana kötülükle gelene bile sen iyilikle cevap ver...yazıyor. Kaldı ki senin dediğin üç beş kendini bilmezin teki, aynı profilde olan bizim taraftarlarımızda var ve olacaktırda. Bizimde aynı şekilde karşılık vermemizin sonucunda onlardan ne farkımız kalırki?

codblackops2

codblackops2

Üye
11 yıl peeeeeh :) 6 diye diye 11 senede en fazla 30 puan topladınız :kop: 6 diye yırtındınız, sizin elinizden iki kere 6 nın 2 katı olan mayıs ve ağustos aylarının 12. gününde ağlattık sizi, sen 11 yılda bana fenerbahçenin şerefiyle aldığı galibyet göster bende o formayı giymessem, ama gösteremezsin çünkü günahların takımı fenerbahçe.. bugün ki maçta gördük maç elden gidiyo hemen sahayı sokak dövüşüne çevirdi aziz'in uşakları futbol erkek oyunudur karı gibi sinir olup mız mızlk yapanların oyunu değil, sendende taraftar değil anca cacık olur

- - - Eklendi - - -

renktaşım çok güzel diyorsun ama sana şunu söylemek istiyorum

örneğin bir insan seni güler yüzle karşılasa sende doğal olarak güler yüz gösterirsin hoşuna gider dimi, ama bu Galatasaray düşmanı fenerbahçeliler bize her şeyde kavga amaçlı yaklaşırlarsa adam muamelesi görmeyi çok beklerler, adam evinde Galatasaraya kupa kaptırıyo gidiyo polis arabasını deviriyo, ciğeri 5 para etmez herif sindiremiyorsan o maçı izlemeyeceksin onu bunu tutuyorum demeyeceksin adam gibi kıçının üzerine oturacaksın, maç izlemeye mi gittin teröristlik yapmaya mı gittin gerizekalı..

bu polis arabalarını deviren öküzlerin mahkemede verdikleri ifade ise şöyle; ben sahaya futbolcularla resim çektirmek için indim "

ba ba ba bende içimden diyordum ki bunlar niye çocuk parkında değilde polis arabalarına saldırıyor diye :ehe

Gol atan sizin takım sahayı yakan gene sizin takımın taraftarı :ehe aziz yıldırım da gitti galatasaray taraftarını kışkırttı ha :d:

El-CD

El-CD

Üye
Boyle kiskirtici konular acmayim bence yok yere ceza alabilirsiniz.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Diğer takım taraftarlarının tepkisini göz önüne alarak, daha fazla birbirinizi kırmamanız ve ceza almamanız için konuyu kilitliyorum. Tebrik ve kutlama için Galatasaray bölümündeki mevcut konuları kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt