jackalmami
Üye
beyler cümleten hepinize geçmiş oldun :))
kusura bakmayın arkadaşlar inanın ki sizi bu kadar ezmek istemezdik ama ne yapalım futbol işte. Herşey futbol demek değildir
önününüzdeki maçları bakın artık
tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sizlerden esirgemiyorum. Ne kadar düşünceliyim görüyorsunuz. Eğer canınız bir daha ağlamak çekerse hiç merak etmeyin bir telefon kadar yakınız.
Ağlamaaa sen dayanamaammm
beyler ciddi ciddi söylüyorum takmaya değmez. Nasıl olsa her zaman aynı duyguları yaşıyorsunuz alışmanız gerek artık böyle şeylere
ve bir kez daha anlaşıldığı üzre; en büyük.......
Burayı söylemiyorum size bırakıyorum
lanet olsun çok düşünceliyim ben ya
not: bu mesaj kesinkes hiç bir kesimi sinirlendirme ve aşağılama amaçlı değildir. Sadece aramızdaki tatlı rekabete istinaden böyle bir ihtiyaç doğmuştur. Aramızdaki aile olgusuna ters düşen bir durum değildir. ilerde Aynı durumla karşılaşırsak böyle bir konudan hiç bir rahatsızlık duymayacağımızı belirtmek istiyorum. Saygılarımla ebedi galatasaraylı...
- - - Eklendi - - -
son olarak siz değerli fenerbahçelilere edip akbayram'dan aldırma gönül şarkısını hediye ediyorum.
Başıııınnn öneee eğilllmesiiinnn
aldırma gööönüüülll allldırmaaa

önününüzdeki maçları bakın artık
tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sizlerden esirgemiyorum. Ne kadar düşünceliyim görüyorsunuz. Eğer canınız bir daha ağlamak çekerse hiç merak etmeyin bir telefon kadar yakınız. Ağlamaaa sen dayanamaammm

beyler ciddi ciddi söylüyorum takmaya değmez. Nasıl olsa her zaman aynı duyguları yaşıyorsunuz alışmanız gerek artık böyle şeylere
ve bir kez daha anlaşıldığı üzre; en büyük.......
Burayı söylemiyorum size bırakıyorum

lanet olsun çok düşünceliyim ben ya

not: bu mesaj kesinkes hiç bir kesimi sinirlendirme ve aşağılama amaçlı değildir. Sadece aramızdaki tatlı rekabete istinaden böyle bir ihtiyaç doğmuştur. Aramızdaki aile olgusuna ters düşen bir durum değildir. ilerde Aynı durumla karşılaşırsak böyle bir konudan hiç bir rahatsızlık duymayacağımızı belirtmek istiyorum. Saygılarımla ebedi galatasaraylı...
- - - Eklendi - - -
son olarak siz değerli fenerbahçelilere edip akbayram'dan aldırma gönül şarkısını hediye ediyorum.
Başıııınnn öneee eğilllmesiiinnn
aldırma gööönüüülll allldırmaaa