Beyler casper Notebook var ve oyun oynamak istiyorum sistemi yazıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Beyler casper Notebook var ve oyun oynamak istiyorum sistemi yazıyorum
16gb ddr3 ram
Intel graphics 4000hd ve nvidia 630m 2gb 128bit ekran kartları var
Intel core i5 3210 2.5 ghz(2.4de olabilir turbo boots3.4 )750gb hard disk
Windows 8 64 bit

Beyler resident Evil 6 ve black ops 2 rahat oynayabilirmiyim??

Lohengram

Lohengram

Üye
Oynarsın hemde rahat oynarsın fakat başlığa neden Casper yazdın yani dediğim bazı arkadaşlar Casper'ı çok küçümsüyorlar hiç küçümsencek bir sistemleri yok.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Oynarsın hemde rahat oynarsın fakat başlığa neden Casper yazdın yani dediğim bazı arkadaşlar Casper'ı çok küçümsüyorlar hiç küçümsencek bir sistemleri yok.
sistemi küçümsemiyoruz kaliteyi küçümsüyoruz.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
casper iyi bir marka değil

hepson123

Üye
    Konu Sahibi
Casperin tek kotu yani benim sistemim gibi yüksek sisteme ekran kartini düşük seviye koyması mesela benim sistemime gtx li bi ekran karti olabilirdi hediye gelmeseydi ben zaten bole pc almazdim bide pc 2200 Tl :D

umutbabaaa

Üye
Casper şans işidir
İyide çıkabilir , kötüde
Oynatır gt610m 2gb ekran kartım
var oynayabiliyorum.gt630m oynatır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ısınma sorunun yoksa oynayabilirsin arkadaşta 4 gb i5 işlemcili gt630m'li olan var benim pcde hep pes turnuvası yaparız birgün götürmemiştim onun casperda oynadık altına kitap falan koyduk fayda etmiyor cayır cayır yanıyordu peste bile.

avcitalip

avcitalip

Üye
Casper'ın marka olarak bende iyi bir izlenimi yok gerek malzeme kalitesi gerek müşteri yorumu olarak :evet: ama özünde hepsi aynı parçaları kullanıyorlar ve senin yazdığın özellikler neredeyse benim lenovo ile aynı bir tek ram 6 GB fakat GPU 635M

ben PCDEPO'dan 1.150TL(kargo v.s herşey dahil)ye aldım :evet:

@Lenovo Z580

Üst Alt