°°°°°Beyler bu oyunlar,driverlar, programlar kaç lira eder°°°°°°°°

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
°°°°°Beyler bu oyunlar,driverlar, programlar kaç lira eder°°°°°°°°

Beyler, ürünler satılık değildir- sadece eder fiyatı sorulmaktadır.

oyunlar orjinal değildir, ama driverlar ve chip dergisinin paket program cdleri orjinaldır.(virus yoktur)

tekrar söylüyorum. bu sitede satılık değildir sadece eder fiyatı sorulmaktadır/yani konunun kapanmasına gerek yokturGüncel

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:naughty:

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Güncel:(

abandonware

abandonware

Üye
senin arşivi görünce kendi arşivimin bir kısmının fotoğrafını atayım dedim :D

tabi bu bir kısmı.. daha fotğrafta bulunmayan yaklaşık 150 tane chip ve diğer PC dergilerinin cd'leri (1998'den bu yana topladığım tüm arşiv) ve yaklaşık 100-200 dvd korsan oyun var. tabi 3 tane PC, bir HTC telefon birde iPod Touch 5'i de unutmayalım :yavrum:Legendary oyununun fiyatını bilmiyorum ama fotoğraftakiler yaklaşık 230 tl yapıyor :hmmm benim sadece chip dergilerim 30*7=210 tl yapıyor, ki bu paraya yazılımlar ve oyunların dahil olmadığını hatırlatayım :Dbu arada ilk resimin sağ alt kısmında bulunan chip cd'sinin aynısından bendede var :D

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
hasaneness

hasaneness

Üye
senin arşivi görünce kendi arşivimin bir kısmının fotoğrafını atayım dedim :D

tabi bu bir kısmı.. daha fotğrafta bulunmayan yaklaşık 150 tane chip ve diğer PC dergilerinin cd'leri (1998'den bu yana topladığım tüm arşiv) ve yaklaşık 100-200 dvd korsan oyun var. tabi 3 tane PC, bir HTC telefon birde iPod Touch 5'i de unutmayalım :yavrum:Legendary oyununun fiyatını bilmiyorum ama fotoğraftakiler yaklaşık 230 tl yapıyor :hmmm benim sadece chip dergilerim 30*7=210 tl yapıyor, ki bu paraya yazılımlar ve oyunların dahil olmadığını hatırlatayım :Dbu arada ilk resimin sağ alt kısmında bulunan chip cd'sinin aynısından bendede var :D
Hahhaaha fazla ezmedin mi? :D

• Beğen
Tepkiler: abandonware
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu arsivin tamamı değil sadece satmak istedikleriM

abandonware

abandonware

Üye
korsansa çokta para etmez ya :hmmm bazılarının korsan olduğunu yeni fark ettim :hmmm

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Fiyat yazdığım mesaj silinmiş :hmmm
Almak için yazmamıştım ki :bilmm

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

Üst Alt