beyler bir yardım toplama pc

Sponsorlu Bağlantılar

bigbeyin

bigbeyin

Üye
    Konu Sahibi
beyler bir yardım toplama pc
arkadaşlar 2 hafta içinde yeni bir pc yapmam lazım ama normal casper vb firmaların modellerindenistedigim fiyata verim alamıyorum bir site var am parçaları uydurma konusunda sıkıntı yaşıyorum rica etsem bana 400-600tl arası bir pc ayarlaya bilirmisiniz bana gereken cryengine 3 autodesk 3d max gibi oyun ve animasyon programlarını kasmadan çalıştıra bilicek 64 bitlik bir pc

elimdeki malzemeler kasa ramler(her türlüsünden) dış donanım(klavye mause monitör haporlör) ve2 adet 500 gb hard disk var gerisnide size bırakıyorum bir yardım lütfen :sos:sos:sos:sos

yusuf1998x

Üye
400 600 tlye anca işlemci anakart kasa alırsın :D ama paraylan o istediklerini yapamazsın o dediklerin için en az 1500 tl lik sistem lazım ayrıca 64 bitlik sistem sorun değil 4gb ve üstü ramin varsa 64 bit sistemi formatlayarak kurarsın. Sen bütçeni artorelindeki parçalarıda tam olarak yaz özelliklerini

bigbeyin

bigbeyin

Üye
    Konu Sahibi
i7 950 3.06 GHz 8MB 4.8GT/SEC 1366PIN Intel İşlemci
1GB 9800GTX 256BIT 16X Ekran Kartı
500 GB 7200 SATA Harddisk x 2
kasa firsby ama model bilmiyom

Kingston 2GB DDR3 1333 MHZ Ram 3 adet

işte bunlar var elimde ama bunların uya bilecegi anakart yada bunlar birbiri ile uyar mı bilmiyorum anlata bildim mi bana ana kart lazım ses kartı ve fan filan lazım
eski pc ise 4 gb ram 32 bit anakart 32 bit 512 ekrankartı vardı 2.00

ghz hızı vardı hiç verim alamıyordum bu malzemeleri buldum çok ucuza işte bunları tamalamak istiyorum

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
bir kere anakartın hızı 1333 MHZ olması lazım yoksa kullanırsın ama ramlerin verimi yetmez
bu veya
buda Olabilir 16 GB ye kadar destekliyor Ram En son linkteki Anakartta 6 tane USB portu var 4 tanesi 3.0 2 tane 2.0

bigbeyin

bigbeyin

Üye
    Konu Sahibi
bir kere anakartın hızı 1333 MHZ olması lazım yoksa kullanırsın ama ramlerin verimi yetmez
bu veya
buda Olabilir 16 GB ye kadar destekliyor Ram En son linkteki Anakartta 6 tane USB portu var 4 tanesi 3.0 2 tane 2.0
evet aslında bu tipler gibi bir kart olabilir :D başka öneriniz varmı

Üst Alt