Beyler bir Yardım 5800 Garanti Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bir Yardım 5800 Garanti Hakkında...
Arkadaslar telefonu garantıye vermstm ama yapmamıslar gibi birşey,ses cıkıyordu kasadan gene cıkıyordu.

Vidalarını tornavıdayla açtım arka kapagı söktüm yenıden taktım yanı yan kapagı. Geri taktım düzeldi şimdi ise vida yalama olmus bıtanesı sağ üst tarafın. Anca boş dönüyo ve azcık acıklık yarattı.

Garantiye versem naparlar 1 senelık cepkask sigortasıda var ?

erkara_64

hiç kurcalamasan iyiydi çünkü sonuçta vida değmiş artık servisteki şahsın vicdanına kalmış bir durum maalesef:(

pomax

pomax

Üye
kask warsa kır telefonu yenisini al derim o zmn :d hem sıfır olur :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kasko öyle her kırılıp döküleni karşılamıyor CepKask'ın sitesinden detaylarını bi oku derim önce;) Gaspedilme olayında bile eğer şahıs darbe yememiş ve suç duyurusunda bulunmamışsa kasko karşılamıyor telefonu ;)

alicem123

alicem123

Üye
    Konu Sahibi
Kasko öyle her kırılıp döküleni karşılamıyor CepKask'ın sitesinden detaylarını bi oku derim önce;) Gaspedilme olayında bile eğer şahıs darbe yememiş ve suç duyurusunda bulunmamışsa kasko karşılamıyor telefonu ;)

Şuanlık telefonumda bir problem yok ben şundan sormuştum teknosada garantıye verırsem garantı buyuk olasalık ucret karsılıgıyla yapıcak bu ucretı cepkask ödüyormu diye

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ödemez diye düşünüyorum istiyorsan internetten şartları oku CepKask'ın. Ben de CepKask yaptırdım TeknoSA'dan almıştım telefonumu. Tüm şartları okumadım internetten bakabilirsin kendi sitesine olması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt