Tavsiye beyler bir bakın garanti sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
beyler bir bakın garanti sorusu
Lumia 925i garantiye yollayacam Türkcell'den aldım
Soru şu pazartesi yada salı günü göndereyim diyorum tahmini ne zaman gelir
Yılbaşını bahane edip süreyi uzatırlar mı
Ayrıca Türkcell hangi garanti servisiyle çalışıyor?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Serviste en fazla 30 iş günü kalabilir sanırım.

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Bende bi soru sormak istiyorum. Hani ekrana parmakla baskı yapınca bi leke olur ya az önce öyle bi leke oluşmuş ekranda. Garantiye yollasam mı acaba bişi olurmu büyür mü ki bu leke?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende bi soru sormak istiyorum. Hani ekrana parmakla baskı yapınca bi leke olur ya az önce öyle bi leke oluşmuş ekranda. Garantiye yollasam mı acaba bişi olurmu büyür mü ki bu leke?
Öncelikle Tele service denen bir firma var. O servisin keyfine kalıyorsunuz. Bazen 10 günde geliyor , bazen de 30-40 günü buluyor.
Ekran konusunda değişim yaparlar tahminimce.

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Göndereyim o zaman ya inşallah telefonun içine etmezler

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Bende yollayayım bakalım peki 30 iş gününü aşınca talepte bulunabilir miyiz
Ya da telefonda bir sorun yaratırlarsa malum hala parayı ödüyorum bir başka sorun çıkarırlarsa hiç İyi olmaz

Rainesto

Rainesto

Üye
Direkt kargo ile teleservise yollayın. Araya turkcell falan girince azda olsa biraz geçikme oluyor

pissed26

pissed26

Üye
peki arkadaşlar pfd sürümünde göndersek garantiye sıkıntı çıkarmı orjinal sürümemi geçmemiz gerekiyor

Rainesto

Rainesto

Üye
peki arkadaşlar pfd sürümünde göndersek garantiye sıkıntı çıkarmı orjinal sürümemi geçmemiz gerekiyor
hayır zaten sıfırlıyorlar ben pdfli unlock 920 yolladım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Direkt kargo ile teleservise yollayın. Araya turkcell falan girince azda olsa biraz geçikme oluyor
Zaman gidecekse Türkcell den gitsin benim endişem mikrofon sorunu ile tamire yolladığım telefonun çok daha büyük sorunla geri dönmesi

Rainesto

Rainesto

Üye
Zaman gidecekse Türkcell den gitsin benim endişem mikrofon sorunu ile tamire yolladığım telefonun çok daha büyük sorunla geri dönmesi

Ben ekrandan dolayı götürdüm tamir etmişler üstelik cihazda bi gıcırdama vardı onuda halletmişler ben memnun kaldım

Üst Alt